Kisgyerekes anyukák, akiknek nem volt kedvük a szexhez de később rendbe jött a dolog, mit csináltatok, van valami tanácsotok?
Most 15 hós a kislányunk de a hátam közepére sem kívánom a szexet sajnos. Persze nyilván szeretkezünk heti néhány alkalommal, de részemről ez nem annyira a vágyról szól, hanem arról, hogy ez is le legyen tudva. Tudom, hogy gáz. Az a fura, hogy sokan azt mondják, hogy szoptatás vége után visszatér a libidó is, hát nekem sokkal rosszabb lett azóta. Tudom, hogy többen is küzdenek ezzel a gonddal, de akit ismerek az fogamzásgátlót szed és azzal próbálja orvosolni. Nos én hormontartalmú gyógyszert emiatt biztosan nem szednék, fogamzásgátlót se szedtem soha, a párom is nagyon ellene van, ő nem engedné az biztos.
Nem tudom, mit lehetne tenni az ügy érdekében...
Elmúlt 2 éves a lányom, és most kezdek a régi lenni, én kezdeményezem, hogy legyünk együtt.
Le sem merem írni, hogy eddig milyen keveset voltunk együtt. :(((
De úgy érzem, már minden a régi! :)
Én sem szedtem soha fogamzásgátlót, egyelőre nem is akarok. Semmi extrát nem csináltam, hirtelen változott bennem valami. (szerencsére!)
én egész terhesség alatt meg vagyok őrülve a szexért. előzőeknél is így volt,szülés után is.
talán túlságosan rá vagy kapcsolódva a gyerekre ezért nem tudsz nőként viszonyulni a férjedhez
elég nagy már a gyerek rendbe kellett volna jönie már ennek sztem
védőnő,nődoki segíteht
Köszi a válaszokat.
Korábban nem volt így, sokkal jobban kívántam a szexet amikor még kisebb volt a gyerek. Legrosszabb azóta lett, hogy abbahagytam a szoptatást, tuti a hormonok a ludasak. A védőnőmet inkább hagyjuk, idén kezdte a szakmát. Szerintem nem vagyok túlzottan rákapcsolódva a kislányomra, járok el nélküle is ide-oda, a párommal kettesben is szeretnék de ő nem akar sajnos.
Kedves 2., az jó ha neked magától rendeződött, én is ebben bízom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!