Hogyan állíthatnám le az anyósomat?
Mi hogy tudnánk segíreni??????
Beszéljünk vele????
Nem akarok túl nagy hülyeséget írni, de ha anyósod ennyire buta és erőszakos akkor én a helyedben megszakítanám vele a kapcsolatot. Ha nem is teljesen, de biztos jó messziről elkerülném és nem feszegetném vele a témát. A ti döntésetek hogy hogy fogjátok hívni a kislányotokat, nekem egyértelmű hogy ha a nőnek vagy a férfinak nem tetszik valamelyik név akkor az a név stornó.
Amúgy én sem szeretem az Erzsébet nevet, és nem is szeretem a hagyomány őrzéseket, hogy minden gyereket, unokát, dédunokát úgy hívjanak ahogy az őseit. Ez szokás volt még 20 éve, manapság már kevés embernek fontos ez.
Ne foglalkozz mostantól a témával, Maja lesz és kész, anyósodat meg sz.rd le nagy ívben. Ne idegesítsd magad ezen, ne hagyd hogy az agyadra menjen.
Boldog babavárást. :)
Először is a férjeddel kell letisztázni a dolgokat. Hogy igenis álljon melléd az anyjával szemben, mert együtt döntöttetek a névválasztásban.
Mondd meg anyósnak, hogy ha már most így beszél a lányodról, hogy megöli, akkor nem is kell még csak a közelébe sem jönni, ha megszületett. (Én már ezen kiakadtam volna).
És szülni kellett volna egy lányt, aki továbbviszi a hagyományt...
Bocsi, de a férjednek a sarkára kell állnia a kedves anyukával szemben!
TI vagytok (lesztek) egy család! Nem a kedves anyukával alszik egy ágyban a férjed!
És tudom - k..va nehéz- a lelki leszakadás a szülőkről - főleg férfiak esetében, de bizony van az a pont ahol ennek meg kell történnie!
A TI gyereketek lesz- nem az övé! - és kész! ...szerintem kár is ezen vitatkozni...
max. anyukának megmondanám, ha mégegyszer le Bözskézi, hogy jó lenne, ha felnőttként és szülőként felfogná, hogy ez a ti! döntésetek a TI gyereketek! és Ő mint nagymama fogja a funkcióját ellátni
'azt mondta, ha nem Erzsébet lesz a kislány, ő biztos megöli.'
na hat az en leendo gyerekemre egyszer mondott volna ilyet, amit ott es akkor kap, azt tuti nem teszi az ablakba.
Semmi koze hozza, hogy TI KETTEN a ferjeddel milyen nevet adtok a gyereknek. Ezt tudatositsd benne, es minden egyes alkalommal szolj ra, ha bozsikezik meg erzsikezik, hogy 'anyuka, NEM erzsike/bozsike'. Ha megsertodik, akkor is. Ha masnap is megsertodik, akkor is.
A ferjedet viszont nem artana nemi onallosagra nevelni, mert ha meg mindig anyuci mondja meg mit gondoljon, akkor ennek kesobb te fogod meginni a levet: miert ugy oltozteted, miert azt fozod neki, miert nem szoptatod tobbet, miert szoptatod meg mindig, miert nem viszed ki tobbet, miert viszed ki abban a hidegben, stb. stb. stb.
En a sajat anyamnak megmondtam, hogy allitsa le magat, amikor elkezdte osztani az eszt, meg is sertodott - kb. 2 napra. Aztan leesett neki, hogy vele igy ugyanezt csinalta az o anyja, es mennyire nem birta elviselni.
Megöli??????????
Egyszer mondana ilyet anyósom, soha többé nem állnék szóba vele, de a férjem se, az 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!