Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnám le az...

Hogyan állíthatnám le az anyósomat?

Figyelt kérdés
Anyósomat Erzsébetnek hívják és mindenáron azt akarja, hogy róla nevezzük el a lányunkat.A férjem az ő pártján van. A lányunknak a Maja nevet szánjuk, de anyósomnak az nem tetszik, azt mondta, ha nem Erzsébet lesz a kislány, ő biztos megöli.A párom is szeretné a Maja nevet adni, de ő inkább az anyja mellett áll.Modtam anyósomnak, hogy Maja lesz és kész, de ő egyre csak Erzsikézi, meg Bözsikézi a pocakomban lévő babát.Második névnek sem szeretném ezt a nevet, mert nagyon nem tetszik, a hideg ráz a hangzásától is, de főleg azért nem tetszik, mert a kibírhatatlan anyósómat hívják így.Mondtam neki, hogy ne szóljon bele a névválasztásba, de azt mondta, hogy igen is beleszól, mert ez családi hagyomány és az ő anyukáját, nagymamáját és dédmamáját is így hívták.Mondtam, hogy mi ezt a hagyományt most megszakítjuk, Maja lesz a kicsi, de ő hajthatatlan.Segítsetek!

2014. aug. 14. 21:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, h megöli?

Ha az én anyósom mondta vna ezt, megmondom neki, h ennyi volt és nem találkoznék vele soha többet, menjen a f-be!

Nem normális ez a nő!

A te és párod dolga a baba neve, semmi köze hozzá az anyósnak. Jézusom !

Állj a sarkadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja lesz és kész!

És ha később ebbe-abba köt bele? Le kéne fékezni még most!

2014. aug. 14. 22:12
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a saját gyerekének adkon nevet! Neki is meg volt erre a lehetősége. Én ezt mindanám neki.

És hogy megöli a gyerekedet????? Én ott azonnal felpofoztam volna! Erre nincs bocsánat! Azt mondtam volna ,hogy én öllek meg ttéged te nyomorult!

2014. aug. 14. 22:47
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
A megölős mondat után egy hatalmas pofon csattanása után jöttem volna el, és soha többet nem engedném a lányom közelébe.
2014. aug. 14. 22:48
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Majánk lesz :) Tényként közültük, hogy ezt választottuk és kész. Ha anyódom azt mondta volna, hogy megöli, akkor abban a pillanatban láttam volna utoljára. De az unokáját is!
2014. aug. 14. 22:51
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Én sem állnék vele szóba (bár nekem a megölős mondatnál kevesebb is elég lenne, már akkor nem mennék a közelébe többet, ha az ÉN gyerekemet szólongatná másik néven, mnit amit ÉN választottam neki).
2014. aug. 14. 23:12
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de milyen férjed van, hogy ilyen kijelentés utàn még az anyjàt pàrtolja????
2014. aug. 15. 05:23
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ha már a családi hagyományt emlegeti: ez a név anya-lánya vonalon öröklődik náluk, a lányát kellett volna így nevezni és annak a lányát. Nálunk is van egy hasonló szokás, és az nem ugrik át fiún át az unokára. Egyébként nehogy engedj neki, a zsarolásának sem, vérszemet fog kapni és mindenbe bele fog szólni. A férjed meg végtelen gyenge, ha ebben a szituációban a gyilkossággal (???) zsaroló anyja pártját fogja.
2014. aug. 15. 06:11
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

ez most komoly???? te tartod vele a kapcsolatot mikor azt mondta h megöli??!!

ti ezt a nevet választottátok akkor a párod miért nem áll melléd?? miért nem szólsz rá mikor máshogy hívja???

amúgy nekem az Erzsébetről csak egy öreg asszony jut eszembe... párom anyukáját is így hívják..

mondjuk nálunk apáról fiúra száll a József név, de mivel én nem szeretem így a párom beleegyezett h az lesz amit kiválasztottunk ha fiú lesz.. de kislány lett :DD

Maja szép! Sztem tartsd ki mellette! Pároddal beszéld meg, anyósod nem számít! nem az ő gyereke!

2014. aug. 15. 08:12
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem mondta volna azt anyósom, hogy megöli a gyerekemet, azonnal ott hagytam volna. Anyósod egy idióta, de ti se vagytok teljesen komplettek ha ezek után egyáltalán még szóba álltok vele.

Férjed hogy reagált a "megöli" kijelentésre??? Mert ha az enyém egy ilyen után még az anyja mellett állna, akkor őt is ott hagynám. Pátyolgassák csakeegymást a drágalátos anyukájával. A férjed nem áll készen a család alapításra. Ezt jobb lenne mihamarabb tisztáznotok, sok kellemetlenségtől kímélnéd meg magad!

2014. aug. 15. 08:36
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a kérdésedre válaszolva, sehogy nem kell leállítani azt az ostoba némvert, hagyni kell a francba, nem kell vele találkozni.

Ennyi...

2014. aug. 15. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!