Miért ekkora gond, hogy 3. babát szeretnék?
Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt kapom, minek 3., meg hogy fogom iskoláztatni őket...
Itt mindenki úgy vállalt 3-4 gyereket, hogy gazdag és tudja nekik finanszírozni az egyetemet?Nem vagyunk szegények, átlagos a jövedelmünk de mindenki azt mondja a mai világba minek?A nagyszülők sem akarják...pedig én azt hittem egy nagyszülő annál boldogabb minél több unoka van.Tényleg ennyivel nehezebb 3-al mint 2-vel? Nekem 2 fiam van de annyira vágyom egy kislányra:( tudom nem biztos hogy az lenne...de ők már ovisok és annyira hiányzik egy picike:(Egy éve mentem vissza dolgozni, de mindennap azt érzem itthon van a helyem a gyerekeimmel.
2-3-4 gyerekesek ti hogy élitek meg?Hogyan éltek?
Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 11. 08:24
21/21 anonim válasza:
Én is ismerek 8 gyerekes családot. Jól megvannak, hiszen enni van mit, igaz csak egyszerű, silány ételeket esznek, ruhájuk is van, igaz, egymástól öröklik... és persze ők szeptemberben nem tudnak beszámolni arról az osztálytársaiknak, hogy nyaralni voltak, de még csak egy hétvégére sem jutottak el soha a családjukkal. Szülinapra is kapnak ajándékot, igaz, lehet hogy csak egy használt cipőt, míg az osztálytársaik okostelefont. szóval igen, nem nélkülöznek, de nem is élik azt az életet, ami másoknak nem elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!