Ettem pár szem rumos csokigolyót ma. Alkoholtartalma 2,4. Tényleg ekkora gond ha csokit eszek terhesen, vagy ha ilyen konyakos alkoholos csokit pár szemet néha? Bajt okoztam?
Még volán mögé sem ülhetsz, ha megeszel 1-2 konyakmeggyet. Akkor szerinted?
A másik nem tilos, de a szénsav szétmarja a fogad, ami egyébként is romlékonyabb terhesség alatt, illetve bánthatja a gyomrot.
1-2 szem biztos nem árt, de azért legközelebb valami alkoholmentes nasit keress, abból nem lehet baj :)
Ha a szénsavas víz nem okoz panaszt (nem magas a gyomorsavad, nem küzdesz puffadással), akkor nyugodtan idd azt. De a szénsavas üdítőket nem lenne baj, ha hanyagolnád, azok csak cukor és "E" adalékok tömkelege.
Alkoholos csokit kerulom azota, amióta tudom, hogy terhes vagyok.
De szénsavas üdítőt iszom én is. Leginkabb tonicot citromkarikaval. Gyomrom nem rossz tole. Fogat amugy is én tobbszor mosok egy nap.
Második terhességem.
Nagyon sokszor iszok és ittam az elsőnél is szénsavasat. Semmi baj nem lett tőle, sőőőőt a fogaim sem rohadtak ki! Szoptatáskor nem javasolják.
Rumos csokigolyó... Úúúú... Imádom. És szoktam enni azt is, napi pár szemet ... 10-et kb (csokifüggő vagyok most, h terhes lettem ) . Ha megihatsz terhesen 1 pohár bort, akkor ezzel nem okozol bajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!