Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 10. szem fogamzásgátló után...

A 10. szem fogamzásgátló után megszakításossal voltam együtt párommal? Lehet belőle "gond"?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem lehet gond, vagyis lehetsz terhes ha erre gondolsz. Nekem anno azt mondta a dokim hogy 1 hónapot minimum várni kell, addig nem hat rendesen, máshogy kell védekezni, de azt javasolta hogy biztonság kedvéért inkább 2 hónapig ne alapozzak a bogyóra.
2012. júl. 19. 08:19
 2/10 gelazso ***** válasza:
38%
de még mekkora gond lehet belöle. gumival hidaljátok át az idöt!!
2012. júl. 19. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Igen terhes lehetel!
2012. júl. 19. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Ezek a gyógyszerek már gyorsan hatnak de célszerű megvárni az egy hónapot.

Viszont mivel mensi kezdetéből szeded,így még csak a 10. ciklusnapon vagy,amikor még nem valószínű a peteérés és mivel az előváladék nagyon kevés spermát tartalmaz így elég csekély az esélye hogy terhes lennél.Én nem is tartom valószínűnek.

Azért ne próbálkozzatok,ne hogy gond legyen,várjátok ki gumival az első levelet.

2012. júl. 19. 08:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó!:Menzesz második napjától kezdve szedem ,de a betegtájékoztatóra az volt írva,hogy így is 7 nap után védettséget ad.
2012. júl. 19. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Amikor én kezdtem szedni, akkor azt mondta az orvos, hogy az első naptól védettséget ad. Én vissza is kérdeztem, hogy ez egészen biztos-e, és azt mondta, hogy ne aggódjak (17 éves voltam akkor, szóval az orvos is tuta, hogy mekkora a felelőssége). Szóval ne aggódj. Ha a betegtájékoztató azt írta, hogy 7 nap alatt védettséget ad, akkor már a megszakítás is túlzás volt... Amúgy is elég nehéz azért megszakítással is teherbe esni, főleg, hogy még a peteérésed is messze lenne, ha lenne, de a fogamzásgátló miatt az sincs... Nem tudom a többiek miért idegesítenek téged feleslegesen, tényleg. Nyugi :)
2012. júl. 19. 14:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ez most tényleg megnyugtatott:)
2012. júl. 19. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én dokim is azt mondta, hogy a 7. naptól már védettséget ad!!!! :D
2012. júl. 19. 14:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Ahány orvos,annyi vélemény!:D Van amelyik 15napot,van amelyik meg 1 hónapot javasol:D

Úgy döntöttem,a betegtájékoztatónak hiszek,csak nem írnának rá nem biztonságos tanácsot/adatot!:D

2012. júl. 19. 14:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Jah és amúgy megkérdeztem orvostudakozón két nőgyógyászt,az egyik arrogánsan annyit válaszolt,hogy 15 nap,és előtte baromira kockázatos ám:D

A másik sokkal jobb fej volt,ő meg azt írta,a betegtájékoztatóban leírtakat kövessem,és minden rendben lesz.

Nem semmi,hogy egyik ezt válaszolja,másik azt,és akkor most döntse el az ember lánya....

Amúgy köszi a válaszokat!:)

2012. júl. 19. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!