A 10. szem fogamzásgátló után megszakításossal voltam együtt párommal? Lehet belőle "gond"?
Ezek a gyógyszerek már gyorsan hatnak de célszerű megvárni az egy hónapot.
Viszont mivel mensi kezdetéből szeded,így még csak a 10. ciklusnapon vagy,amikor még nem valószínű a peteérés és mivel az előváladék nagyon kevés spermát tartalmaz így elég csekély az esélye hogy terhes lennél.Én nem is tartom valószínűnek.
Azért ne próbálkozzatok,ne hogy gond legyen,várjátok ki gumival az első levelet.
Ahány orvos,annyi vélemény!:D Van amelyik 15napot,van amelyik meg 1 hónapot javasol:D
Úgy döntöttem,a betegtájékoztatónak hiszek,csak nem írnának rá nem biztonságos tanácsot/adatot!:D
Jah és amúgy megkérdeztem orvostudakozón két nőgyógyászt,az egyik arrogánsan annyit válaszolt,hogy 15 nap,és előtte baromira kockázatos ám:D
A másik sokkal jobb fej volt,ő meg azt írta,a betegtájékoztatóban leírtakat kövessem,és minden rendben lesz.
Nem semmi,hogy egyik ezt válaszolja,másik azt,és akkor most döntse el az ember lánya....
Amúgy köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!