1hónapja már abba hagytam a fogamzásgátló szedését, és 1-2nappal a peterésem előtt voltunk együtt a párommal (12.27-én)! Szerintetek lehet belőle kis baba? Mikor érdemes tesztet csinálni? Annyira izgulok hogy össze jön-e! Köszike a válaszokat.
Akár lehet is...de...nem tudhatod,hogy a gyógyszer után hogy áll vissza a ciklusod,és mikor van/volt pé-d,vagy azóta megjött már?!
De semmi nem lehetetlen.a nemvárt napján tesztelj,ha nem mutat semmit a teszt,várj pár napot és tesztelj újra.
Ha akkor sem jön meg,és a teszt nega,akkor vissza kell állnia a ciklusodnak a rendes kerékvágásba.
Amúgy mi is próbálkozunk..én szeptember óta nem szedem..de eddig még nem jött össze:(((
Megy a drukk Neked!!!:)))
Hát én általában mindig érzem ha peteérésem van,fáj a pocim,a cicim még a melltartót sem viseli el,na meg a pattanás..:)!
Még nem jött meg,van más fél két hetem..de már megöl a kíváncsiság hogy hát ha össze jött ELSŐRE!!
15éves koromtól szedtem a gyógyszert mostanáig,februárban töltöm a 20at!
Csak reménykedni tudok..igazából Ö egy igazi karácsonyi ajándék lenne,a páromtól is egy kis cipöt kaptam karira ami azt jelenti hogy most már ö is szeretne babázni..eddig ellenezte a korom miatt,de igazi meg lepetés volt amit találtam egy hatalmas dobozban! :)
Ez volt a legszebb karácsonyi ajándék.
Neked is szívből drukkolok hogy minél előbb jöjjön a kis csoda!
nem várt napján tesztelj,elöbb nem sok értelme lenne.
Én dec. közepén hagytam abba a gyogyszert,mi is dolgozunk nagyon a babán.Drukkolok hogy sikerüljön mindannyiunknak.Vick
Úristen de jóó!!!
Hát szívből gratulálok neked a babához!
Ti mikor voltatok együtt? Amikor peteérésed volt?
Én legszívesebben már ma tesztelnék..de leállítottam magam,hisz még csak 4napja voltunk együtt,és a peteérésem is csak 3napja volt..olyan rossz ez a várakozás..még 13nap és minden kiderül!
Köszike szépen a jó kívánságot!
Hát..mi ebben a hónapban nagyon rajta voltunk az ügyön:)),úgyhogy sokszor voltunk együtt..peteérés környékén is és amúgy is,amikor kedvünk volt hozzá.18án volt a pé-m ma kellett volna megjöjjön és kíváncsiságból reggel teszteltem egyet..hááát meglepődtem...de még nem élem magam bele,majd ha a doki mondja akkor hiszem el..félek azért hogy csalódok:S...
Remélem ti is ilyen szerencsével jártok!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!