Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora gond, hogy nem vagyok házias nő?
Persze, ez alatt nem azt értem, hogy nem tudok bármit megcsinálni, és nem tartok magam körül rendet. De pl főzni gyűlölök. Mindig is a barátaim főztek, ha együttélésről volt szó. Sose csináltam nekik szenvdvicset, mivel maguk is meg tudják csinálni. Sose mostam rájuk, nálunk mindenki magára mos. Sose szolgáltam ki őket. Ha takarításról van szó, azt is közösen felosztjuk.
Soha nem is szerettem, ha női vagy férfi munkákról van szó, mert egy lakásnál nem igazán van már ilyen. Szerelni én is tudok.
Sose volt ezzel probélma egy kapcsolatomban sem, de itt gyakorin egyre többször futok bele ebbe, hogy elvárják már a tizenéves kisfiúk is, hogy a barátnőjük pl szenvdvicset gyártson nekik. Minek? Neki nincs két keze?
he??
és mit csinálsz te? ne idegesíts fel, hogy a kanod föz amíg te fékbetétet cserélsz a kocsin
igen, nagy baj hogy nem vagy házias
A férjem szakács én meg utálok főzni de ez nem gond mert ő itthon is imád főzni vagy bográcsolunk a barátokkal stb.
Azon kívül viszont én mosok, a takarítás zöme is rám vár (illetve Ő főz én mosogatok kivéve ha akkor főz amikor nem vagyok otthon akor nem vár meg a mosatlan hanem elmossa).
Én nyirom a füvet pucolom az árkot....
Szerintem nem baj ha nem a háztartásról szól az életed de azért ki kellene jobban venned a részed belőle.
Nem törik le a kezed ha csinálsz neki egy jó szendvicset, kimosod az ő szennyesét is stb.
Azért ne csak abban nyilvánuljon meg ki a nő nálatok hogy kin van vastagabb smink és szoknya....
Nem baj, hogy nem vagy házias, ha ezalatt a teljes kiszolgálást vagy a főzést értjük.
Viszont az már túlzás, hogy mindenki magára most. Basszus a mosógép mos! Nem telik semmibe sem berakni a másik ruháit is, aztán kiteregetni :)
Az is fura, hogy sose csináltál egy szendvicset sem a párodnak. Nekem is tök jól esik, amikor pl. beteg vagyok és hozza az ágyba a teát. Vagy ha mire hazajövök vár valami finomsággal. És én is szívesen megteszem neki. Nem érzem feladatnak. Ennek semmi köze a háziasság, nem háziasság kategóriához.
A külön mosás szerintem állatság, mert ugyanannyi energiába kerül csak a te, vagy mindkettőtök ruháit belerakni a gépbe, és aztán kiszedni. Hol az egyik, hol a másik pakol be, ennyi.
Kiszolgáláson nem tudom mit értesz, de ha mondjuk a párod megkér, hogy vigyél neki valamit a hűtőből és egyébként is a konyhában vagy, akkor direkt visszamész üres kézzel a szobába, mert "neki is van keze"? Nem tudom miért esne le egy pár akármelyik felének a kezéről a karikagyűrű, ha megcsinál valamit, amire a másik megkéri...
Szerintem nincs ezzel semmi gond, amíg rendesen fel tudjátok osztani a munkát. Ez már a 21. század, kit érdekel, hogy egy nő nem tud főzni?
Az a pasi, aki rászorul egy nő gondoskodására, vagy nem tud főzni, az egyáltalán nem édes meg aranyos, hanem csak egy elkényeztetett kis szaros, aki annyira a hagyományos nemi szerepekre hagyatkozik, hogy még saját magáról sem tud gondoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!