Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora gond, hogy nem vagyok házias nő?
Persze, ez alatt nem azt értem, hogy nem tudok bármit megcsinálni, és nem tartok magam körül rendet. De pl főzni gyűlölök. Mindig is a barátaim főztek, ha együttélésről volt szó. Sose csináltam nekik szenvdvicset, mivel maguk is meg tudják csinálni. Sose mostam rájuk, nálunk mindenki magára mos. Sose szolgáltam ki őket. Ha takarításról van szó, azt is közösen felosztjuk.
Soha nem is szerettem, ha női vagy férfi munkákról van szó, mert egy lakásnál nem igazán van már ilyen. Szerelni én is tudok.
Sose volt ezzel probélma egy kapcsolatomban sem, de itt gyakorin egyre többször futok bele ebbe, hogy elvárják már a tizenéves kisfiúk is, hogy a barátnőjük pl szenvdvicset gyártson nekik. Minek? Neki nincs két keze?
Szerintem túlzás ez amit levágsz kisanyám, egyértelműen komplexusaid vannak, amit túlkompenzálással próbálsz helyretenni magadban, kevés sikerrel.
27F
Nincsenek komplexusaim, otthon is így éltem. Mindenki a saját ruháját mosta, ezt szoktam meg. A barátaim is megszokták így. Talán ez az egyetlen "furcsaság" az egészben. A többi szerintem ésszerű és normális. Főzni pedig ő jobban főz, egyértelműen ezért "tűröm" :P.
Ha nincs senkim, étteremben szoktam enni.
Elég furcsa "nő" vagy, ha a párod főz, de mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Gondolom a nevelés miatt van ekkora véleménykülönbségünk, viszont őszintén remélem hogy nem sok ÉRETT nő gondolja úgy, ahogy te (és még sok válaszoló).
Szerencsére a párom egyetért velem, a nő feladata a háztartás (persze a férfi is besegíthet ha úgy adódik). Gondolom ezeket nem kell felsorolnom.
A férfi feladata a ház körüli munkák, autó(k) karbantartása (bár én a hobbim miatt is sokat szerelgetem).
Nálunk a fű nem nyíródik le magától, a rozsdás vízvezeték nem cserélődik ki magától, a kapubeállóra nem hullik le a térkő magától (és előtte a beton sem jött fel magától), és sorolhatnám a lambériázással, festéssel, parkettázással, stb stb stb.
Ha te lennél a párom, megtanulnék főzni a kedvedért, de akkor te is jönnél segíteni kiásni egy 30m hosszú és 1 méter mély nyomvonalat a KPE csőnek és egy szavad sem lehetne.
Kedves kérdező te bele fogsz őrülni ha lesz baba es otthon leszel vele. Neked kell majd kajaval várni a ferjed meg renddel es tisztasággal... Vagy akkor is az lesz a kifogás hogy a gyerek mellett nem fér bele?? :))
(hidd el belefér, úgyhogy ne keress majd kifogásokat) ;))
8 óra kemény munka.
elnézést, ezt nem tudtam. nem is lehet elvárni senkitöl hogy 8 óra munka után megmozdítsa a valagát. ez már önmagában is egy kemény emberi teljesítmény! föleg ezt heti 5*....
Remélem akkor főzöl is magadra. Ha már a barátod ruháját derogál kimosni...
Egyébként nekem az agyamra menne ha mosás előtt még válogatnom is kéne hogy kinek a cucca.... de mondom, akkor mindent csinálj meg ami neked kell. Saját mosás, saját főzés saját mosogatás stb....
Amúgy ez már tényleg a ló túloldala...
"Szerencsére a párom egyetért velem, a nő feladata a háztartás (persze a férfi is besegíthet ha úgy adódik)."
Ez már cseléd kategória....
A férfi nem besegít ha úgy adódik, hanem van saját dolga a háztartásban!
Az a nő aki nem így csinálja, ingyencseléd....
De hogy a mosás, meg hogy egy szendvicset nem vagy képes a párodnak megcsinálni kérdező, szerintem durva...és még érzéketlen is...
Ebből is látszik, hogy minden fajta nőre van kereslet...így az ilyeneknek sem kell aggódnia, hogy a macska lesz a társasága 30 + évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!