Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ekkora gond, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora gond, hogy nem vagyok házias nő?

Figyelt kérdés

Persze, ez alatt nem azt értem, hogy nem tudok bármit megcsinálni, és nem tartok magam körül rendet. De pl főzni gyűlölök. Mindig is a barátaim főztek, ha együttélésről volt szó. Sose csináltam nekik szenvdvicset, mivel maguk is meg tudják csinálni. Sose mostam rájuk, nálunk mindenki magára mos. Sose szolgáltam ki őket. Ha takarításról van szó, azt is közösen felosztjuk.

Soha nem is szerettem, ha női vagy férfi munkákról van szó, mert egy lakásnál nem igazán van már ilyen. Szerelni én is tudok.

Sose volt ezzel probélma egy kapcsolatomban sem, de itt gyakorin egyre többször futok bele ebbe, hogy elvárják már a tizenéves kisfiúk is, hogy a barátnőjük pl szenvdvicset gyártson nekik. Minek? Neki nincs két keze?

2014. jún. 23. 20:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy én vagyok régimódi, de nekem teljesen természetes dolog, hogy én végzem a házimunkát. A férjem pedig dolgozik, ő hozza haza a pénzt. Így nyilván el is várja, és nem érzem magam egy pillanatig sem cselédnek! Jó, az igaz, hogy ő hordja a nadrágot a kapcsolatunkban, de nekem ez a normális.
2014. jún. 24. 15:33
 32/37 A kérdező kommentje:
Ahány nő, annyi szokás. Ha te így érzed jól magad, hát semmi baj. Én meg nem. De se a mostani barátomnak, se az előzőeknek ezzel semmi problémájuk sem volt. Igaz, mindegyik önálló volt már évek óta, amikor összejöttünk, magukra főztek, mostak, így nagy különbség nem volt.
2014. jún. 24. 15:59
 33/37 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne számítson ennyire mások véleménye! :)
2014. jún. 24. 16:14
 34/37 anonim ***** válasza:
40%

Úristen az itteni férfiak igazán leállhatnának. "Majd ha otthon marad a babával" Ki modnta, hogy egyáltalán akar gyereket vállalni, Vagy hogy otthon akar vele maradni? Az apja is simán dönthet úgy, hogy ő marad vele otthon.

'Én nem tudok főzni, de nem is fogok megtanulni' akárhány/F

Azért, mert te egy elkényeztetett tag vagy, aki saját magáról nem bír gondoskodni, egy nőnek nem kötelessége kinyalni a te seggedet. Ez totális életképtelenség, nem pedig férfias dolog.

Tetszik vagy nem, ma már egyáltalán nincsen jelentősége a hagyományos nemi szerepeknek.

Kicsit nekem is furcsa, hogy magára mos, én pl. ha már mosok, bedobom a másikét is, és én szeretem néha meglepni a másikat kajával vagy ezzel-azzal, pedig én sem tartom magam kifejezetten háziasnak, de mindenki más. Ha a párja nem csinál ebből gondot - márpedig azt írta, hogy ezzel sosem volt probléma - akkor ti mit nyekeregtek, hogy nektek ilyen nő nem kéne. A nők többségének meg egy ilyen kiszolgáltatott pasi nem kéne, aki egy szendvicset nem bír magának megkeni, ha a szükség úgy hozza.

2014. jún. 24. 20:00
 35/37 anonim ***** válasza:
64%
Senki nem nyekereg de minek kérdezi meg ha utána az egyet nem értőkre támad meg itt bizonygatja hogy ez nekik milyen jó... nem kell kérdést kiírni ha nem érdekel a válasz. 29L
2014. jún. 24. 20:33
 36/37 kolosszus22 ***** válasza:
69%

34-es, azért te se túlozz, páran itt már lassan úgy állnak a dolgokhoz, hogy a férfinak kellene megtanulni főzni, a nőnek meg nem.

Tudom hiába írom ezt le ide a túlzottan modern gondolkodású nőszemélyeknek, de higgyétek el nekem, hogy ez a mai modern társadalom és a hagyományos értékek eltűnése katasztrófához vezet (demográfiai, erkölcsi,családi-gyermeknevelési, stb.), sőt már el is vezetett.

27F

2014. jún. 24. 20:55
 37/37 anonim válasza:
0%
Kéne a halálnak egy ilyen nő. Azt mondtad ha a palid hazamegy csinal vacsorat. Ok de abbol te ne egyel!!!!!!!!!!! A te szabalyaid szerint mindent felesben kell csinalni vagyis mindent mindenki maganak. Ok nalam tuti az lenne hogy meg a szemeteskukanak a tartalmat is elfeleznem, es csak a felet vinnem ki. Vagy vennek sajat kukat. :d A lenyeg hogy emiatt a hozaallasod miatt addig szivatnalak amig te konyorognel hogy dobjalak mar ki. Hulye pitsa. Remelem egyedul tengeted nyomorult eleted.
2023. jan. 30. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!