Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora gond, hogy nem vagyok házias nő?
Persze, ez alatt nem azt értem, hogy nem tudok bármit megcsinálni, és nem tartok magam körül rendet. De pl főzni gyűlölök. Mindig is a barátaim főztek, ha együttélésről volt szó. Sose csináltam nekik szenvdvicset, mivel maguk is meg tudják csinálni. Sose mostam rájuk, nálunk mindenki magára mos. Sose szolgáltam ki őket. Ha takarításról van szó, azt is közösen felosztjuk.
Soha nem is szerettem, ha női vagy férfi munkákról van szó, mert egy lakásnál nem igazán van már ilyen. Szerelni én is tudok.
Sose volt ezzel probélma egy kapcsolatomban sem, de itt gyakorin egyre többször futok bele ebbe, hogy elvárják már a tizenéves kisfiúk is, hogy a barátnőjük pl szenvdvicset gyártson nekik. Minek? Neki nincs két keze?
Ha csak magadra mosol, akkor főzz is magadra. Ne más csinálja meg helyetted, mert neked is van két kezed.
Egyébként kedveskedésről nem hallottál még? Tudod ha szeretsz valakit, nem áll semmiből bedobni a mosógépbe az ő szennyesét is, vagy éppen szendvicset csinálni neki...
Ő meg csinál mást...
pl én szeretem megcsinálni a férjem szendvicseit másnapra a munkába. Egyrészt azért mert jól esik, másrészt meg azért mert az agyamra megy azzal a mániájával, hogy egy külön kést akar koszolni azért mert az kenőkés:D wtf... egy sima késsel is meg lehet kenni azt a kenyeret. Nekem legalábbis megy. Ő máshoz :D kenőkéshez szokott....akkor egyszerűbb ha én csinálom meg.
Ő pedig tükörtojást süt nekem, mert pl nekem mindig kiszakad... Vagy ha nincs kedvem fasírtot sütni akkor ő süt, amíg én kiteregetem a ruháinkat.
Én tudok neki palacsintát sütni kettőnknek, ő nem
ő meg pizzát süt kettőnknek, mert én nem használom a sütőt. Nem tudom begyújtani...egyszer megégettem magam, s soha többet a közelébe nem megyek...
Nálunk mindig az csinálja meg a házimunkát, aki ráér!
Amúgy szerintem ha a párodat nem zavarja, akkor nem baj... mindenkinek más az élete...
én mondjuk gondoskodó vagyok, imádom kiszolgálni, ha olyan a kedvem, de nem mindenki ilyen...
akkor lusta nöként mit vársz?
én olyan nöt kerestem aki ugyanúgy megmozdul mint én. ö a háztartàs terén én más téren
Sose értettem h a pasiknak miért jó ez a kényelmeskedés. Attól, hogy anyád mindig mindent a s...gged alá tett, a feleségednek nem kötelező!
egyik előzőnek :)
kérdező, nincs baj veled! :P
24L
Azért a házimunka megosztása és a nem vagyok hajlandó az ő ruháit kimosni és megcsinálni neki egy szendvicset nem ugyanaz a kategória. Ez már a ló túloldala. Az sem jó, ha valaki elvárja a másiktól, hogy mindent ő csináljon, mert ő a nő. De ez már kicsinyesség, hogy csak a saját ruhádat tudod betenni a gépbe.
Ha ennyire szigorú vagy a mosásnál, akkor azt miért "tűröd" el, hogy ő neked is csináljon kaját? Miért nem csinálsz külön magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!