Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire értékelitek, ha egy lány házias?
Figyelt kérdés
Főz, süt, takarít, gondoskodik rólatok, elvezet egy háztartást. Persze nem csak ebből állna az élete, ettől még ugyanúgy akar tanulni, dolgozni, szórakozni, stb..
Számít még valamit nektek?
19/l
2014. jún. 22. 19:28
1/23 anonim válasza:
Nagyon sokaknak számít. Hidd el.
4/23 anonim válasza:
Hohohooo de még mennyire :-D
Nekem kell egy ilyen lány :-)
6/23 anonim válasza:
az egyik legfontosabb belső tulajdonság a szemszögemből
7/23 anonim válasza:
Értékeljük általában, bár amikor a takarítást túlzásba viszi attól meg lehet hosszú távon őrülni. Vagy ha ránk akarja erőltetni.
8/23 anonim válasza:
Ilyen vagyok, de eddig letojták. Hiába soroltam az erényeim közé, csak egy unott "ahham..."-ot kaptam. :I
9/23 anonim válasza:
töltött káposztát is tudsz főzni ?
10/23 anonim válasza:
Én azon ritka kivételek közé tartozom akik utálják ha kiszolgálják őket. Egész egyszerűen engem zavar ha elémteszik a dolgokat. Ha kell valami odamegyek érte, ha kell valami megveszem, ha kell valami megfőzöm. Szeretem az életteremet is magam tisztán tartani. Voltam gyerek, volt egy anyám. Nem kell újabb...
Ha kicsit házias, és csak kedveskedés szinten az szuper. De ha úgy érzi hogy neki ez feladata az frusztrál.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!