Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire értékelitek azt ha egy lány házias? Számít az egyáltalán?
NAGYON IS sokat számít!!!
És most lepontozhatnak a túlemancipált szinglik, de akk is számít :P
az én párom imádja, hogy finomakat főzök, imádja a főztömet, takarítani többnyire együtt szoktunk, az elején nagyot csodálkozott rajta, hogy varrni is tudok.
Szerintem igencsak értékelhető tulajdonság a mai világban, ahol a huszonéves lányok még a mosógépet se tudják elindítani...
23/L
Nekem tetszik, ha háziasabb a lány. Manapság már ritka az ilyen lány. :)
24F
Én nagyon tudom értékelni:)
Számomra ez az egyik legfontosabb "követelmény"-nem a legfontosabb de azért fontos.
Sokan el sem tudják képzelni micsoda áldás egy ilyen társ az embernek,amíg anyuci mos,főz,takarít nekik a férfiak ezt természetesnek veszik.
De próbáljátok csak ki milyen egy albérletbe este hulla fáradtan hazaérni és látni hogy nincs semmi kaja,vagy amikor az ember mondjuk vizsgára tanul és hajnalban már kopog a szeme az éhségtől üres a hűtő nincs idő olyankor sütni-főzni.
El sem tudják sokan képzelni mekkora segítség ha az ember nagyon siet valahova és a tiszta vasalt ing elő van már készítve nem kell keresgélni stb.
Ritka nagy kincs vagy te lány,boldog lehet aki a férjed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!