Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Ti melyiket értékelitek jobban egy lány részéről?
Mikor melyik,de jó ha mindkét dologhoz van kedve .sőt főzni is tudd akkor majd idővel ha családja lesz tud mit tenni az asztalra . (lehet én vagyok régimódi)
27/F
Ha főz. Segít az életben maradásban.:D
"A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út"
Nem véletlen mondják ezt.:)
ha főz.
a hátamat tudják masszírozni a munkatársnőim is.
"Egyetlen út vezet a Férfiak szívéhez: az a gyomra"
"Egyetlen út vezet a Nő szívéhez: kezdjük is egy öt centis bemetszéssel"
:D
Engem az, ha a lelkemet masszírozza.
Minden más csak arról szól, hogy egyáltalán eszébe jut-e kedveskedni valamivel, keresni, hogy mivel tud örömet szerezni nekem.
De részemről semmi konkrétat nem szeretek mondani, mert pl a barátnőm rendszeresen főz, de sokszor olyan undorral az arcán, hogy abban nincs sok köszönet.
Csak hogy én is egy megbízható közhellyel zárjak:
A szándék a fontos
"De részemről semmi konkrétat nem szeretek mondani, mert pl a barátnőm rendszeresen főz, de sokszor olyan undorral az arcán, hogy abban nincs sok köszönet."
Hát kb. én is így csinálnám, mert utálok főzni. De mi megosztottuk, pakolászni szeretek, takarítani is, a barátom meg szívesen főz és látom az arcán, hogy élvezi csinálni. :) Félig-meddig ezzel fogott meg, addig nem ragaszkodtam különösen senkihez... persze, nem csak ez volt a lényeg, de, hogy ebben ennyire összepasszolunk! Azt mondtam: ilyen nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!