Miért ekkora gond, hogy 3. babát szeretnék?
Mindenkitől csak azt kapom, minek 3., meg hogy fogom iskoláztatni őket...
Itt mindenki úgy vállalt 3-4 gyereket, hogy gazdag és tudja nekik finanszírozni az egyetemet?Nem vagyunk szegények, átlagos a jövedelmünk de mindenki azt mondja a mai világba minek?A nagyszülők sem akarják...pedig én azt hittem egy nagyszülő annál boldogabb minél több unoka van.Tényleg ennyivel nehezebb 3-al mint 2-vel? Nekem 2 fiam van de annyira vágyom egy kislányra:( tudom nem biztos hogy az lenne...de ők már ovisok és annyira hiányzik egy picike:(Egy éve mentem vissza dolgozni, de mindennap azt érzem itthon van a helyem a gyerekeimmel.
2-3-4 gyerekesek ti hogy élitek meg?Hogyan éltek?
Köszönöm a válaszokat.
Ez akkora baromság! Minek egy egyetemistát eltartani??? Az eszem megáll komolyan...aztán még 24 évesen is a nyakunkon fog ülni hogyne... Menjen szépen dolgozni. Sőt már középiskolában is simán elmehet diákmunkázni és ne a szülők pénzén kérje az ipadot meg a sok hülyeséget. Én is és férjem is dolgoztunk középsuli mellett ha kellett nekünk valami. És nem gondoljuk, hogy ezért szemét szüleink vannak mert nem nyalták fényesre a fenekünket.
Kedves kérdező szerintem ne hallgassatok senkire, nem mások fogják nevelni a picit, hanem ti! És ha mindketten szeretnétek akkor szerintem vállaljátok be :) Mi is 3-at terveztünk, jelenleg 2 van (a nagy 4 éves, a pici 2 hetes) de olyan borzalmasan pokoli szüléseim voltak, hogy nem hiszem, hogy erre még egyszer vállalkoznék.
Remélem azért nektek lesz 3. baba :)
Azért a tanulás mellett dolgozni nem annyira egyszerü, föként ha valaki vidéket lakik. Ott ugyanis a "diákmunkákat" végzik a felnöttek, mert ennél több munkalehetöség nincs, ebböl következöen a diákoknak sincs munka, nem tudnak pénzt keresni.
De ettöl függetlenül azt nem értem, hogy egy komoly egyetemre járó valakinek MIKOR lenne ideje dolgozni? Én ugyan régebben voltam egyetemista, de nekünk 8-tól kettöig elöadások voltak, 3-tól 7-ig meg gyakorlatok, amik mind kötelezöek voltak (az elöadásokon is majdnem minden alkalommal katalógus). Ezen kivül még tanulni is kellett, csak a napi müszaki rajz volt 1-1,5 óra, azaz este 10 elött nem volt senki készen.
Ezután már sem ideje, sem energiája, sem lehetöséges em volt senkinek munkába menni.
Nem tudom, ma egy egyetemistának nem kell egyetemre járnia, naponta 1-2 órája van csak, nincs otthoni feladata, vagy hogyan tud emellett még dolgozni is?
Hasonló szitu: én mindig akartam egy kislányt, a férjem 3 gyereket szeretne, most 2 fiúnk van.
Kb senki nem örülne a 3. gyereknek. Anyósék azt mondják, hogy vennék nekik lakást. Khm mert a 2-nek tudnék?
Én mondjuk nem dolgozom, még itthon vagyok a kicsivel.
A továbbtanulásról annyit, hogy 2 főiskolám van mindkettőt megbántam, pedig az egyiket fizették csak anyuék.
A tesóméknak tavaly született a 3. gyerek 2 szobás lakásba, hitel van, kocsi nincs. Mi jobban állunk, akkor miért ne, ha mindketten szeretnénk?
Ja és az sem baj, ha fiú lenne:)
"3. gyerek 2 szobás lakásba, hitel van, kocsi nincs"
No, ez is felelősségteljes vállalkozás volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!