Ki lestem anyosom! Amit lattam el se akarom hinni. Ti mit tennetek a helyembe?
Jó családba házasodtál be... szegény gyerek...
Leírhatjuk, hogy mi mit tennénk, rajtad ez nem fog segíteni. Én nem szültem volna ide. Vagy ha már igen, akkor lelépnék, gyerekestül. Nem a páromat gyôzködném, hogy beteg az anyja, és nem az anyóssal tartanék kick-box meccseket. Egészséges családban nem fordulnak elô ilyen dolgok.
De mint tudjuk, sajnos sok ilyen család van, ahol a kicsi gyerek abba szocializálódik bele, hogy a verekedés konfliktusmegoldási módszer, apa egy felelôtlen majom, anya idegbeteg, de tûr (legfeljebb iszik, ha már nem bírja), a nagyszülôk meg úgy élvezkednek, ahogy beteg kedvük jónak tartja...
Durva, amit írtál kedves kérdező! Pláne, hogy ezek alapján valószínűleg az én anyósom is ugyanezt művelte a kislányommal. Mikor megszületett a pici, anyósom felköltözött (külön lakásba, szomszéd utcába). Undorító moslék stílusa van, igazi hárpia. Emellett a feleségem akaratgyenge, az anyja irányítja, amit ő mond, ahhoz nem férhet kétség.
Kb. fél éves lehetett a kislány, mikor észrevettem, amikor az ölében volt, akkor kereste a mellét. Persze röhögött rajta, hogy ő nem tud neki enni adni, de nekem gyanús volt már akkor. Más nőnek az ölében sohasem keresgetett a pici.
Hogy mekkora beteg állatok vannak...
Nagyon durva! Én is mielőbb készítenék egy felvételt, amíg még nem késő!!!! (bár nem szívesen hagynám újra kettesben vele a gyereket, de nincs nagyon más mód, hogy bizonyítsd az igazadat...)
Aztán el onnan, de a lehető legmesszebb, ez a család nem normális! Menekülj, amíg tudsz!
El sem hiszem, hogy léteznek ilyen beteg emberek! Gyorsan tegyél valamit, gyermekvédelmisek, gyámügy, bármi, nehogy még rosszabb legyen a helyzet!!!!!
Nem is tudom, hogy ott abban a pillanatban mit tettem volna!
Kitartást neked, remélem, hogy minden nagyon gyorsan jobbra fordul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!