Spermadonort keresek. Vannak itt olyanok, akik hasonlóan estek teherbe mint ahogyan én szeretnék? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Dióhéjban a történetem: 36 éves múltam, külföldön élek (itt nincs lehetőség inszemináció útján spermadonorral történő megtermékenyítésre) és mivel már nem vagyok magyar állampolgár, ezért "otthon" sem...Az exférjemre 10 évet pazaroltam, mikor három éve kiderült: sosme szeretne gyermeket! Megjegyzem, az elején kerek-perec letisztáztuk,hogy minimum kettő lesz! Három éven át győzködtem (addig a pénzt gyűjtöttük), aztán befejeztük az egészet:( Én lassan kifutok az időből, gyorsan kellene lépnem. Már mindent bejártam, sajnos a 7 éve "új" hazám, ahol élek lehetetlenné teszi az egyedülállók gyermekvállalását még ha el is múltam 35,ill. Magyarországon is érdeklődtem már, ott viszont nem csinálják meg, mivel már nem vagyok magyar állampolgár:(((Már mindenre gondoltam,...egyéjszakás kaland?(nagyon rizikós...mi van,ha a baba helyett valamilyen életreszóló betegséget szedek össze???), legjobb barát (nem vállalja!!!...), hirdetés (hülyének néztek!!!), és végezetül a magyar, önkéntes, nem anonim spermadonorok...Felvettem velük a kapcsolatot, de siralmas a kínálatuk:((( Van közöttetek valaki, aki hasonló cipőben járt? Hogyan oldotta meg végül? Meg lehet ezt egyáltalán oldani vagy örökre le kell mondanom az anyaság örömeiről???2014. ápr. 8. 21:35
41/44 anonim válasza:
Nos,én egy 24 éves 190 cm magas 84kg-os srác vagyok,káros szenvedélyektől mentes,most fogok diplomázni,én is segítenék nőknek ha spermadonort keresnek
43/44 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem már meg is született a donor segítségével megfogant fiacskám. Érdekelne sorstársak és spermadonor keresők, donorkodók személyes tapasztalata, véleménye a témában. Aki szívesen megosztaná a történetét írjon!
Réka
bekakovacs@freemail.hu
44/44 kukorika válasza:
Azt nem fogja fel a sok birka, hogy TELJESEN MINDEGY milyen a donor, milyen magas, mennyire egészséges, mennyi az IQ, de még az is hogy hány éves stb... mivel több tízmillió génkombináció jöhet létre egy megtermékenyülésnél. Tehát az esély, hogy pont azokat az úgymond paramétereket örökölje a gyerek, kb lottó ötössel ekvivalens esélyű. MINDENKI ISMÉTLEM MINDENKI HORDOZ KORCS GÉNEKET, ÉS ELIT GÉNEKET. Így hát ha a "donorod" egy vén törpe púpos fogyatékos gnóm, attól is lehet egy adonisz a gyermeked, és vica versa, egy adonisz is nemzhet neked egy torz beteg korcs gyereket. Gondoljuk már el, kb 60 millió ondósejt úszkál egy sperma adagban... szóval abszolút tök hiába a vizsgálatok, meg a görcsölés és okoskodás, ha szerencséd van, klassz lesz a srác, ha peches vagy megszívod és torz korcs lesz... ez egy lutri, ahogy az egész élet is az nem különben... De mondok egy (úgymond kevéssé tájékozottak számára) nagyon érdekest és meghökkentőt. A legnagyobb baromság a 35 éves korhatár, ugyanis, pontosan EZ FÖLÖTT lesz ritkább a spermában a sejtmennyiség, AMI AKÁR HISZITEK AKÁR NEM, DE EGY ELŐNY!!! Ugyanis a selejt, már az elején kihullik, nem jut el a petesejtig, hanem a legerősebbek, legjobb paraméterekkel bírók bírják már csak a versenyt. Ezért TÉNY, hogy idősebb apukák gyerekei közt sokkal több a zseni, vagy legalábbis magasabb értelmi- és akár fizikai és egészségi szintű utód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!