Mik a tapasztalatok? Ti már játszottatok "7 perc a mennyországban"-t?
Mi is csin házibuliba
de nem annyira durva változatban mert am a fiú bármit csinálhat a csajjal 7p alatt!én is voltam1szer nemvolt rossz mert a kiszemeltemmel volt:)am az első 1-2p elég ciki,mi csak smároltunk!ja és egy kisebb helységben kell lenni lekapcsolt villanynál!próbáld ki:)
17/f
Ez durva...hova fajul a mai világ???
23:03-as 13L-te vagy a legértelmesebb az írásod alapján.
Most komolyan ez a legégetőbb problémátok ennyi idősen?
20/N
Én is csak filmből tudom. Szerintem amúgy ez a "játék" eléggé gány, és aki játssza... hát:D Amúgy annyi, hogy kisorsolnak egy fiút meg egy lányt, bemennek valószínűleg egy spájzba, vagy egy kisebb szobába, és hét percig hagyják őket "bármit" csinálni. Vélemény szerin ostoba, és teljesen idióta dolog. Azoknak a dolgoknak amik bent történnek, jobb esetben szerelemből,de minimum szeretetből kéne lennie, nem azért mert menő, vagy hasonló. Lehet hogy régimódi vagy naiv vagyok, de szerintem így van:D Remélem senki nem fogja piszkálni a válaszomat, mert a kérdésre is választ adtam benne.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!