Kicsit félek. Nem tudom mire számithatok. Tapasztalatok?
Igen..Hát remélem tényleg jó lesz.
Sajnos egy szörnyű osztályból sikerült "kiszabadulnom"
Voltunk páran, akik jóban voltunk, de szinte csak rossz emlékeim vannak. A lányoknak hiányozni fogok, bár ők nekem cseppet sem.Sajnos folyton a divatozás ment, és emiatt mellözve éreztem magam sokszor, ugyanis nem mindig engedhetjük meg, a legujabb, legmenőbb cuccokat...
Tulajdonképpen, az sem riaszt el, hogy lehet, többet fogok tanulni, mint ők. A válaszokat köszönöm, remélem még kapok..
A legfontosabb, hogy magadat add. NEhogy másnak tüntesd fel amgad, hogy be tudj illeszkedni. Fgoadjanak el úgy, ahogy vagy.
Ahogy feljebb lépsz az osztályokkal, úgy nő a tanulni való, szóval nyugi. A 7. amúgy sem nagy szám.
Értem, és köszi a válaszokat (:
Csak azért mégis 6 év után egy új, és remélhetőleg jobb környezetbe csöppenek, és bennem van a para, hiszen nem tudom mire számitsak...mind1. jófejek mindenhol vannak (:
hú én most megyek középiskolába, de a 7. év... az szívás volt a javából, biosszal nagyon megszenvedtem (magolásos módszert kedvelte a drága tanárnő...)
sok sikert remélem neked pozitív tapasztalatod lesz :)
Bocs, nem olvastam végig a válaszokat....
Én is ilyen helyzetben voltam, és nagyon féltem, hogy egy rakat stréberrel leszek összezárva, vagy ilyesmi, de semmi ilyen nem volt, nyugi! a 32 gyerekből ha 3-4 van, aki tanul is :)
A tanárok meg idegesítőek voltak, mivel pont hogy lekezeltek minket, hogy nézd csak a kisbabák.... a biosztanárunk még most is úgy jön be hozzánk, hogy "kedves nyolcadikosok....ma ezt meg ezt csináljuk majd" mikor már 11.-esek vagyunk :) És a suli állati jó, jók a bulik is, a társaság is, szóval nyugi.
Az viszont igaz, hogy az elvárás magasabb, lehet romlani fognak a jegyeid és nem hinném, hogy lesz kitűnő az osztályodban, de ez egy év alatt simán beáll
Köszi szépen a válaszokat(:
Végülis igaz, mert elvégre azért megyek gimibe, hogy többet tanuljak..szóval ha sokra akarom vinni, és nem egy lebujban alkalmazottként akarok robotolni, hogy legyen mit ennem, a tanulást meg kell szoknom..(:
És igen..most megnyugodtam hogy jóó lesz a barátok, bulik szempontjából ;)Köszii még egyszer =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!