Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kicsit félek. Nem tudom mire...

Kicsit félek. Nem tudom mire számithatok. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sikerült egy elég erős, 6 osztályos gimnáziumba felvételt nyernem.Nem tudom mire számitsak, nagyon erős lesz? Sokkal többet kell majd tanulni, mint egy átlagos 7.esnek? A tanár-diák kapcsolat milyen lesz? úgyértem rögtön gimnazistaként fognak kezelni? elvégre még csak általános iskolások lennénk.. és a másik, kicsit félek, mivel jó suliba vettek fel, ugye nem feltétlen stréberek lesznek az osztálytársaim.!?
2010. aug. 3. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is gimis vok.de az 1. évbe babuzsgatnak,azt jön,ha nem tanulsz 3db 1est irok be a naploba ,meg elvették angolon (1. évbe füzetem,meg dogát xD) inkább vicces volt ,mint elszomorito.szigoruak,de elkell nevetni,azt jó ám xD
2010. aug. 5. 20:57
 12/13 A kérdező kommentje:

hát igen jah xD igaz.. az se jobb ha csecsemőnek néznek. am azt is hallottam, hogy a másik menő: "nem muszály ide járni"

szval ha hülye a gyerek, akkor ez a szöveg..:P de ez igaz? tényleg igy van?

2010. aug. 6. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Olvasd az első(általam írt) választ, ott leírtam, hogy lesznek tanárok, akik el vannak szállva attól, hogy "ez gimnázium", így lesz az is, hogy "ha nem tetszik, nem muszáj ide járni, mehetsz sima középiskolába is"...ez a szöveg annyira idegesítő és "álszent", hogy úgy voltam vele, hogy bár mentem volna sima középiskolába...Tehát továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nem egy nagy szám a gimnázium, csak annak van beállítva :S

első

2010. aug. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!