Hol nyaraltassam/táboroztassam a 15 éves elég félénk lányomat? Valami önismereti, önbizalomnövelő tábort szeretnék kb. egy hetes időtartamra. Tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 07:56
1/10 A kérdező kommentje:
ja és ha lehet valami belföldire gondoltam, nem túl drágára...
2010. máj. 29. 07:58
2/10 anonim válasza:
Hát attol függ, hogy merre felé laktok?(:
3/10 anonim válasza:
Szia! Csendes és félénk voltam, de nagyon sokat tanultam önmagamról és a kapcsolataimról, mikor a Szentjánosbogár Hittantáborban voltam (nem kötelező vallásosnak lenni hozzá). Sokat beszélgettünk, de voltak önismereti órák is, amikor egyedül kellett elmerülni a gondolatainkban, végig a szabadban voltunk, este tánc és teaestek voltak. Akkor voltam 14, most 27 vagyok, de még mindig emlékszem. A helyi templomban érdemes érdeklődni utánuk, talán még működik a szervezet. (Mégegyszer hangsúlyozom, nem elsősorban a vallás a lényeg, csak végre egy nem iszákos-szexelős, hanem egy nyugodt, zenehallgatós, beszélgetős tábor volt.Ezért is merem ajánlani!)
4/10 A kérdező kommentje:
igen, belföldire gondoltam, nem túl drágára Vas, Zala vagy Veszprém megye, Balaton környéke...
köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 30. 09:03
5/10 anonim válasza:
A lany is akar taborozni menni, vagy te akarod, hogy menjen? Mert ha o nem akar, akkor barhova kuldod, utalni fogja:) Ha meg akar, akkor valassza ki maganak!
6/10 anonim válasza:
konkrétan hol lakik? ha ezt megmondanád, és stimmelne a dolog, akkor egy nagyon jó tábort tudnék ajánlani!
7/10 A kérdező kommentje:
Kőszegen lakunk, de autóval el tudjuk vinni (persze ha nem az ország másik végében van) és ő is el szeretne menni valamilyen táborba, de konkrétan még nem tudja milyenbe is. olyat szeretnénk ahol tényleg jól szórakoznának, tartalmasan. néztem a neten a zánkai tábort....esetleg?
2010. máj. 31. 06:30
8/10 anonim válasza:
Én gitár táborba megyek meg rendeznek a balatonon is egy csomo tábort én egy vallásosba megyek
De ha a lány sportol vagy zenél esetleg természetjárósba
9/10 anonim válasza:
Esetleg ha szereti a lovakat, és a lovaglást is, elmehetne lovas táborba. Ha kipróbál új dolgokat, talán megkedveli és önbizalma is lesz hozzá (:
10/10 anonim válasza:
Tábor? Ugyan már:D
zenei fesztivál (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!