Gólyatábor a Nyházi Westsik-be. Mik a tapasztalatok? Durva volt?
Figyelt kérdés
Beleszóltak a tanárok h mit lehet és mit nem? Sokan elmentek? Élveztétek? Lehet hogy ide jövök majd középsuliba ha leballagtam az általánosból szóval érdekelne. A tesóm is ide járt de ő nem ment el ezért nem tudott mondani róla semmit.
L/14
2010. aug. 19. 19:46
1/7 anonim válasza:
Azt nemtudom milyen a gólyatábor de azt tudom hogy van jó sok cigány...:S
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt semmi durva a gólyatáborunkban, persze mi nem oda mentünk. Este volt, hogy kijárkáltunk, egy házban voltunk négyen-öten, a tanárok meg elkezdtek tornáztatni midnenkit, aki kiment, mi meg ketten visszamentünk és röhögtünk a markunkba :D
3/7 anonim válasza:
Szerinted azért mentek a gólyatáborba hogy megöljenek titeket....?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem hiszem hogy azért. -.- Csak olvastam már ilyeneket és olvastam elég durvákat is pl megenni amit más kihányt, rákötözik az elsősöket a padra és kiborítják az ablakon, eltörnek a fején egy rajztáblát meg ilyeneket.
2010. aug. 21. 17:46
5/7 anonim válasza:
én nem mennék golyatáborba max ha fegyverel kényszeritenének rá v fizetnének 80k ft ot minimum
és ez relativ neked mi számit durvának?leningrád 900napos ostromához képest biztos qrvajólesz
de lehet h te nemfogod jólérezni ott magad
6/7 anonim válasza:
attól függ h menyire vagy barátkozós ismerkedös fajta
16/f
7/7 A kérdező kommentje:
Szeretek ismerkedni és könnyen szót értek másokkal. Már persze aki akarja is hogy kijöjjünk egymással. Aki direkt bunkózik azt hagyom a fenébe.
2010. aug. 24. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!