Spermadonort keresek. Vannak itt olyanok, akik hasonlóan
estek teherbe mint ahogyan én szeretnék? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Dióhéjban a történetem: 36 éves múltam, külföldön élek (itt nincs lehetőség inszemináció útján spermadonorral történő megtermékenyítésre) és mivel már nem vagyok magyar állampolgár, ezért "otthon" sem...Az exférjemre 10 évet pazaroltam, mikor három éve kiderült: sosme szeretne gyermeket! Megjegyzem, az elején kerek-perec letisztáztuk,hogy minimum kettő lesz! Három éven át győzködtem (addig a pénzt gyűjtöttük), aztán befejeztük az egészet:( Én lassan kifutok az időből, gyorsan kellene lépnem. Már mindent bejártam, sajnos a 7 éve "új" hazám, ahol élek lehetetlenné teszi az egyedülállók gyermekvállalását még ha el is múltam 35,ill. Magyarországon is érdeklődtem már, ott viszont nem csinálják meg, mivel már nem vagyok magyar állampolgár:(((Már mindenre gondoltam,...egyéjszakás kaland?(nagyon rizikós...mi van,ha a baba helyett valamilyen életreszóló betegséget szedek össze???), legjobb barát (nem vállalja!!!...), hirdetés (hülyének néztek!!!), és végezetül a magyar, önkéntes, nem anonim spermadonorok...Felvettem velük a kapcsolatot, de siralmas a kínálatuk:((( Van közöttetek valaki, aki hasonló cipőben járt? Hogyan oldotta meg végül? Meg lehet ezt egyáltalán oldani vagy örökre le kell mondanom az anyaság örömeiről???
Majd 40 évesen nem kell az embernek lehúznia magát értelemszerűen, de gyereket vállalni már nem kellene.
2014. ápr. 8. 22:16
12/44 A kérdező kommentje:
Még egyszer utoljára és nagyon kedvesen: nem érdekel, hány éves vagy, mikor vesztek házat, stb. Nem érdekel a véleményed arról, ha valaki 35-ön túl vállal gyermeket. Ha nem tudsz olyat írni ami a témához tartozik, kérlek ne szólj bele. Hülyeségeket írsz, nem kérdezett senki. Csók!
2014. ápr. 8. 22:19
13/44 anonim válasza:
Üdv az interneten!
Ha már privilégium, akkor a gyerek egy nő és _egy férfi_ privilégiuma, nem pedig a nőé.
2014. ápr. 8. 22:21
14/44 anonim válasza:
Te hoztad fel a témát én csak reagáltam rá. Csók!
2014. ápr. 8. 22:22
15/44 anonim válasza:
Én 39-et töltöttem amikor megszületett a babám. Ne hidd, hogy nem jöhet még egy férfi az életedbe akivel vállalhatsz gyereket. Az első válaszadó olyan buta ,hogy az elképesztő....a minimális hitelét fizeti majd életen át.Amíg egy egzisztenciával rendelkező 35 éven felüli gond nélkül kiegyensúlyozott körülmények között nevelheti a gyermekét gond és hitel nélkül.
2014. ápr. 8. 22:45
16/44 anonim válasza:
37éves volt anyukám mikor megszülettem.tökéletes a kapcsolatunk, mindenben támogatott világ életemben. Sose bántam hogy idősebb volt mint sok osztálytársam anyukája. Most 28vagyok van egy 5hónapos kisfiam, és a nagyi most is segít mindenben. Nem kötelező 18éves korban szülni! Sőt! Nagyon sok téren egy idősebb anyuka többet tud adni a gyermekének, mint egy discoba- bulizni vágyó fiatal anyuka. Én pár éve hallottam olyanról, hogy agliából lehet még postán is rendelni spermát, előtte kiválasztód a számodra legszimpatikusabb donort neten és küldik is. Sok siker kívánok neked.
2014. ápr. 8. 23:04
17/44 anonim válasza:
jajj végig se olvad az első válaszoló kommentjeit, már én kérek elnézést helyette...
én is fiatal anyuka voltam, aztán most 30on túl újra belevágunk. de jó volt olvasni, hogy inkább akasszam fel magam, mert úgyis meghalok 15 év múlva :O
jesszusom, hihetetlen milyen ostoba emberek vannak!
kérdező, sajnos nem tudok érdemben válaszolni a kérdésedre, de remélem teljesül a vágyat, sok sikert kívánok!
2014. ápr. 8. 23:05
18/44 anonim válasza:
csak a kérdést olvastam végig, de szerintem őt keresed:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!