Spermadonort keresek. Vannak itt olyanok, akik hasonlóan estek teherbe mint ahogyan én szeretnék? Tapasztalatok?
ohhh te.jo eg.hogy.mekkora taho az a 8 asvalasziro kerdezo remelem oszejon a baba vagy.igy vagy.ugy
Sok sikert
Nézd kerdezo, en meg értelek. Persze, hogy szeretnél gyereket. De gondolj bele, tudatosan egyedulallo anyaként vállalni..... Ott az anyagi oldal, gondolom azt tudod biztosítani. De az érzelmi? Nem olyan egyszeru egyedül gyereket nevelni. Mit mondasz majd, ha megkérdezi, hogy hol van az apja? Ebbe bele gondoltál? En akaratomon kívül lettem egyedulallo anya, azt hittem a szívem szakad meg, amikor a gyerekem eloszor tette fel a "nekem miért nincs apukám/miért nem szeret az apukám" kérdést....
Várj meg. Nem vagy mar huszonéves, az igaz, de öregnek se számítasz. Meg jöhet az igazi. Engem is a te korodban talált meg - hamarosan házasodunk, aztán meg próbálkozunk a babával is, pedig en mar negyven vagyok.
Fel a fejjel es sok sikert.
Anyukám 22 évesen szült, aztán 56 évesen meghalt, nem ismerhette az unokáját, mert 37 voltam, amikor született.
Nem számít a kor, bárki meghalhat balesetben is huszonévesen, kérdező, hajrá!
Az egyedülállóságért se kell leszólni! Bárkit otthagyhatnak, vagy megözvegyülhet, a biztos anyagi háttér meg nem minden, mert bármikor jöhet katasztrófa, csőd, betegség.
Már betöltöttem a 36-ot, mire megszületett a gyermekem. Az én szüleim elváltak, én is apa nélkül nőttem fel, de nem ez volt a legnehezebb a gyerekkoromban, hanem az, hogy anyám depressziós (a mai napig) és kötelező kényszernek tartotta a gyereknevelést. Nincs is jó kapcsolatunk, úgyhogy az unokáját is ritkán látja.
Kérdező, szerintem mindenre van megoldás, pláne, ha az anyagiak is rendezettek! És nagyon sok sikert kívánok egy egészséges gyerekhez! Remélem, nem marad ki az életedből!
Hű első,már ne is haragudj,de az ilyenek miatt,mint te nézik le a fiatal anyukákat,miket vágsz a kérdező fejéhez? 36 évesen még időben van,persze 40után már azért neccesebb de ha bevállalja és nagyon szeretne egy nő gyereket miért ne?? Nem azért halogatta,mert ehhez volt kedve,milyen alapon beszélsz így vele? Komolyan szégyellem,hogy egyidősek vagyunk,hihetetlen,hogy mennyire gyerekesen gondolkozol "bibibí nekem már van gyerekem,mert hamar összejött",szánalmas vagy tudod,én is fiatal anyuka vagyok,de eszembe nem jutna bárkit lenézni azért mert nálam idősebben vállalt babát,csak azt nem tudom megérteni ha valaki 40 is elmúlt,és direkt halogatta,nem azért mert így jött össze,de az más kérdés,joga van hozzá hogy bárki akkor szüljön amikor akar,én pl nem akartam 25 éves korom előtt,de az élet máshogy döntött.
Kedves Kérdező!
Másik országban nem lehet? Nem szeretnél örökbe fogadni? Nőgyógyászok,nem tudnak ebben segíteni,ötletet adni?
két barátnőmet is 35 fölött szülte az anyja, és mindkettőjük elég fiatalon, 10 éves kor körül már apa nélkül volt (baleset illetve válás).
Mindkét lány normális, egészséges.
A jó család nem azon múlik hogy ki hány éves, hanem hogy hogyan fordul a gyerek felé.
Nekem speicel éltek a nagyszüleim gyerekként, de féltem tőlük, mert az egyik idegbeteg, a másik alkoholista. Igen, elmondhatom hogy vannak? Érdemben számított ez? Hát, hogy az idősek irányti tiszteletet nem ott tanultam az tutibiztos, sőt.
Viszont volt "pótnagyim", a szomszéd néni, akihez napi szinten átjártunk, vittünk neki a virágot, összeszedtük helyette a lehullott diót, segítettünk gyomlálni, eledelt vinni a kacsáinak és hosszú órákon át beszélgettünk.
Nem a vérség számít hanem az emberi kapcsolatok.
Szóval hajrá.
Én meg tudom érteni, hogy gyereket szeretnél, nagyon rossz lehet, mikor ilyen hosszú ideig vársz valamire, aztán a férjed bejelenti, hogy bocsi, de neki mégsem oké.
Viszont értem azt is, amit az 1-es válaszoló írt kissé nyers megfogalmazásban. Itt páran nem egészen fogták fel a mondanivalója lényegét. Nem arról van szó, hogy a kérdezőnek joga van-e szülni vagy sem ennyi idősen, hanem hogy egy olyan helyzetbe születik a gyerek tudatos elhatározás révén, ahol nincs senki más, csak az anyja, és ő is ki tudja, hogy meddig (reméljük minél tovább!). Ezzel pedig nem azt nézné elsősorban, hogy a gyereknek jó-e, hiszen a kérdező a beteljesítetlen vágyát szeretné megvalósítani a gyerek által.
Anyám 31 éves volt, mikor megszült engem, és már ez is nagy korkülönbség, soha nem jöttünk ki túl jól, mert teljesen más szemszögből látjuk a világot. Persze ez nem általános, valakinek biztos több szerencséje van. Nekem például az sem fontos, ismertem-e a nagyszüleimet. Legkevésbé sem érdekel a rokonságom, és nem érzem, hogy ebből bármi hátrányom származna, de lehet, hogy a te gyereked hiányolná a nagyobb családot, főleg, ha azt látja, hogy a többi kis barátjának ez megadatott, és folyton olyan élményeket mesélnek neki, melyeknek ő sosem lehet részese.
Egy kicsit utánanéztem az előbb, itt Magyarországon elméletileg lehetőség van örökbe fogadásra akár egyedülállóként is. Nem tudom pontosan a feltételeket, de esetleg utánajárhatnál ennek a dolognak. Nem tudom, mennyire kicsi gyereket szeretnél, de biztos vagyok benne, hogy sok kisgyerek (babát talán nehezebb lenne adoptálni) örülne már annak is, ha legalább egy szülője lenne, aki gondoskodik róla. Ha mindenképpen szeretnél gyereket, ezt egy jó lehetőségnek tartanám. Így te is tovább maradhatnál mellette, és az ő sorsát is jobbá tehetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!