Spermadonort keresek. Vannak itt olyanok, akik hasonlóan estek teherbe mint ahogyan én szeretnék? Tapasztalatok?
Nekem van egy ismerősöm, akinek hasonlít a története hozzád. Ő is sokáig "fecsérelte" az idejét egy olyan kapcsolatra, ahol végül nem lett gyermek. Külföldre költözött, belevetette magát a munkába és 37évesen egy kollgájával elkezdett találkozgatni. 39évesen teherbe esett tőle, hazajött, és itthon megszülte 40évesen a kisfiát. Nagyon boldogok, és nagyon jól érzik magukat mind a ketten. Az apa is támogatja őket, van vele kapcsolat-bár nyilván nem egy igazi apuka a kicsi számára.
Ismerősöm is csak annyit fűzött hozzá, hogy hát ő sem erről álmodott lánykorában, hogy így lesz gyereke, de neki ezt dobta a gép!! Ennek örül!!
Sokan vállalnak manapság 35-40között babát, semmi kivetnivaló nincs ebben. Én azért nem adnám fel a helyedben, hogy találok egy normális párt, és úgy szüljek gyereket.
Nekünk sikerült, találtunk egy fantasztikus donort és harmadjára össze is jött otthoni inszeminációval !
Már 2,5 éves a kisfiunk :))
Engem is érdekelne az a fantasztikus donor...
Én is szeretnék egy magas, vékony testalkatú pasit aki vállalná...
Nem fogja megkérdezni hol van az apja!
A mai gyerekek 14-15 évesen felnőttek.
Képesek dönteni arról, hogy mit akarnak, mikor akarják akár egy tévé műsort is képesek elvezetni, úszóversenyeket megnyerni, filmszerept vállalni, tanulni bármit.
Sokkal inkább felnőttek, mint azok akik 20 évvel ezelőtt voltak mondjuk 15-17 évesek.
És a mai ovisok már másról sem beszélnek mint hogy kinek milyen menő a cipője, ruhája, hol volt külföldön nyaralni.
Felnéznek egy olyan szülőre aki ezt biztosítni tudja, és nem sokra értékelik azt aki ezt nem.
A világ megváltozott, egy 40 éves nő már egyáltalán nem öreg.
Annál rosszabb nincs mint 70 évesen, kiszámolt vagy kevés pénzzel, egyedül, pláne mondjuk betegen. Addigra bőven lesz egy felnőtt 30 éves gyereked.
A mai társadalomban gyorsan nővünk fel és gyorsan öregszünk ki.
Egy 35 éves emberre már úgy néznek mintha 55 lenne.
Ezért sosem késő a saját jelenedet boldoggá tenni egy gyerekkel, és biztosítani az öregkorodat egy társsal.
Magyaroszág elmaradott itt az emberek 3-500 euróból élnek a lábukat nem teszik külföldre, távoli földrészek pláen nem töltenek ott el néhány évet hogy lássák, máshol máshogy működnek a dolgok.
Nem szabad arra hallgatni, hogy kisember egy kisországban mennyire maradian vélekedik az egyedülálló anyaságról meg az apaságról.
Arról nem beszélve hogy manapság mindeki egyedülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!