Kamaszok! Koliról tapasztalatok?
Nálunk háromnegyed7kor van ébresztő,fél8-ig le kell lemennünk kajálni,és háromnegyed 8-ig be kell ágyaznunk,össze kell pakolnunk,csak akkor mehetünk el,ha minden rendbe van körülöttünk.
Fél 12-től lehet felmenni a koliba(ott van közvetlen a suli mellett,és a koleszban is van az alsó szinten óránk)
4-ig van kimenő,4-től 6-ig tanuló,de kb sosincs bent a tanár... zenethallgatni és halkan beszélgetni lehet. 6-fél7ig van vacsi,fél7-8ig a második tanuló,de arra nem muszáj bemenni,csak az megy be aki még szeretne tanulni. Ha akarunk,akkor még kimehetünk 20 percre vacsi után,de 8 után már sehova. 8-Fél10ig lehet fürdeni,fél10kor van villanykapcsolás,utána már nem lehet felkapcsolni,de még halkan beszélhetünk,zenét hallgathatunk.
Csütörtökönként nagy szemle,ilyenkor van a nagy takarítás(felmosás,söprés,törölgetés,mosogatás stb) 9kor járja végig a 2 nevelő és egy végzős a szobákat és pontozza 1-5ig.
Vasárnap 8-ig kell visszaérnünk.. 10-ig lehet lemenni tv-zni. Ja és éjfélig lehet tanulni az előtérbe.
Hát nemtudom még mit mondjak kb ennyi:)
#1-es válaszoló, véletlenül nem a Pesti Bolyai szakközép koleszában laksz?
Nem igazán ide tartozik, de nagyon sok mindent felismertem a leírásodból.
Nem,Keszthelyi Asbóth:)
Amúgy 8-tól van ugye fürdés,én általában kilopózok 8 előtt 10 perccel,és akkor tudok borotválkozni,mert mivel 4zuhanyzó van,és egy lefolyó,nem túl kellemes amikor a másik szőre átfolyik hozzád:D
Nálunk nincs ébresztő mert nem 8ra járunk suliba, így addig alszunk kb ameddig akarunk, de amúgy 6.30kor van ébresztő.
Aztán reggeli, majd goo suli. Délután a rendes sulisoknak van szilencium 2 óráig, kivéve a 4,5 átlag felettieknek. Este aztán fürdés (közös tusoló). 10kor van takarodó, 9 fele kell visszaérni koleszba.
Több mint egy éve koleszos vagyok és imádom :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!