Kamaszok, veletek fordult már elő ilyen?
Egyébként meg '1596' éve ismerem, és elkönyvelhetem, hogy egy barátom, aki soha nem fog cserben hagyni... És mivel 1 iskola cikizi, bántja, mindennél jobban szüksége van egy barátra, amit megkaphat személyemben!
És homofóbok, lássatok csodát: ABSZOLÚT NEM OKOZ NEKEM PROBLÉMÁT HA ITT ALSZIK, HOGY EGY ÁGYBAN SZUNYÁLJAK VELE, NEM MÁSZIK, NEM NYOMUL, NEM SMÁROL LE, NEM AKAR MEGDUGNI, NEM AKARJA, HOGY MEGDUGJAM!!!!
Ezenkívül bízik bennem, és egyenesen büszke vagyok rá, hogy egy homoszexuális a bizalmába fogadott!!!!!
A felfogásom pedig visszavezethető arra, hogy JÓL NEVELTEK!!!!!
Még a dédszüleim is családtagként szeretik őt ennek ellenére, egyetlen rohadt rossz szavuk nem volt emiatt!!!
nem fordult elő velem ilyen, és caps lock és 50 felkiáltójel nélkül is megértem, mit akarsz mondani.
mi a kérdésed? vagy csak le akartad írni valahova a történetet?
Aki kötél általi halálra született,nem fulladhat vízbe.
/Orbán/
Nem azért, de engem is ütöttek már meg olyankor, amikor nagy feszültségben voltam, és úgy rángattak le az illetőről, mert elborult az agyam és féltek meddig fogom püffölni szerencsétlent.(Egy hülyegyerek el akarta venni a telómat...) És szerintem ez nem olyan extra, ha ennyire szopatják a suliban, számítani lehetett rá.
Ilyenkor jó, hogy ilyen barátja van mint te, nyújts neki valamilyen lelki támaszt. Szerintem az is jólesik, hogy valaki nem csak beszól, hanem úgy kezeli mint egy normális embert.
Egyébként nem kell ennyi felkiáltójel, komolytalan lesz a kérdésed, és nehezebben érthető.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!