Kamaszok, mit csináltatok a hétvégén?
neteztem.>< 15/l
de amúgy az osztálytársaim 70%-a hullarészegre itta magát a discoban. :DD
pénteken szórakozni voltam egy barátnőmmel, hát eléggé szétcsaptam magam...ezért tegnap lightosabb estém volt, és csak borozgattunk meg beszélgettünk. :)
nem tud érdekelni, ha lepontoztok :)
16l
Tegnap találkoztam eyg barátommal egész nap, ma meg tanulgattam , gépeztem, pihiztem :D
16L
Péntek délután vásárolgattam. Glamour napok voltak és volt egy csomó kuponom szóval estig a west endben voltam :)) szombaton meg Győrben buliztam vertigoban :D vasárnap meg kb. Egész nap aludtam mivel reggel értem haza.
17/L
szombaton:bulizni voltunk a barátnőimmel
vasárnap:délelőtt aludtam,meg tanultam,délután meg a barátommal mentünk moziba.
16/L
Pénteken randiztam, szombaton óvodai tökfesztiválon voltam ( :) ), vasárnap randiztam és tanultam. ennyi.. :)
16L
Szombaton anyának segítettem, utána pedig a barátomnál voltam, aztán este hazahozott. Vasárnap tanultam, pihentem, olvastam. :)
18/L
Szombaton a helyi Művelődési Központban segítettem nárciszhagymákat ültetni a barátaimmal és gépeztem.
Vasárnap olvastam, gépeztem, házit írtam, tanultam és gyászoltam a hétvégét.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!