Kamaszok, szülők! Mit csináltatok a gyerekkori játékokkal, plüssökkel, kindergyűjteménnyel, stb?
Nekünk van egy nagy padlásunk, ott volt az összes megunt játék. Többször is "szelektáltunk", és ami már nem kellett azt vagy a kisebb unokatesóknak adtuk oda, vagy elvittük az oviba, ahova jártunk a tesómmal. Ott nagyon örültek a több zsáknyi plüssnek, játékbabáknak és az apróbb játékoknak is. :)
Ami itthon már kacatnak számított, ott kincsként fogadták :)
Amúgy a számunkra nagyobb jelentéssel bíró játékokat megtartottuk :) Jó visszanézni néha őket.. :)
16L
Szortíroztam, bár még így is rengeteg van a kamrában.
A fontosabb darabok amikről emlékeim is vannak azok maradtak, a többi pedig ment ide-oda. Családi barátok gyerekeinek, adtunk már a szomszédoknak is rengeteg mindent.
De általában az óvodák és a szeretetszolgálatok is örülnek neki, vagy akár a mikulásgyárba is leadhatod őket decemberben vagy részt vehetsz a cipősdoboz akcióban (persze a szinte hibátlan állapotban levő darabokkal)
Ha pedig nem akarod csak úgy ingyen elosztogatni, akkor szánj rá egy délutánt fényképezz le mindet és mehet vaterára teszveszre stb...
Unokaöcsém,unokahugom,másik unokaöcsém,ismerősnek a kislánya... az övék lett a legtöbb játékom.Van,ami meg csak úgy szó nélkül eltűnt.Viszont van,amikhez nagyon ragaszkodok,és mostani dolgok(kivéve az egy szem plüssömet,na az lassan 3 éves lesz,barátnőm adta),azokat nem adnám a világ összes kincséért sem!
A karkötőimet is imádom,úgy,ahogy vannak!Na meg gyűjtöm is őket,csak az egyikért fáj a szívem,amit még Egerben a Minaretnél vettem a kedves néninél,akit Budapesten is említett nekem egy szintén kirakatos bácsi.. :) Kérdezte,hogy ismerem-e a nénit,hogy onnan vettem egy karkötőt..mondom igen,és akkor elmosolyodott a kis bácsika,és én imádom,ha mosolyognak az emberek,mert van egy jó emlék,vagy mondok nekik valami jót.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!