Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vannak olyan szülők...

Miért vannak olyan szülők akik mindenbe bele akarnak szólni?

Figyelt kérdés
A gyerekük zenei stílusába abba hogy túl fiatal nem lehet még barátja...nem nem bulizhat 16-17évesen túl fiatal stb egyszerűen nem értem ezek a szülők kontroll mániás emberek vagy mi?Vagy én vagyok túl laza hogy úgy gondolom hogy pl: például egy 13-14 éves lánynak lehet pasija?
2013. aug. 8. 12:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Tudom h nem ez volt a kérdés, de mielőtt válaszolnék érdekelne a korod.
2013. aug. 8. 12:27
 2/17 anonim ***** válasza:
most te komolyan szülő vagy? vagy csak vicc?
2013. aug. 8. 12:27
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Persze, a 13 éves lányomnak legyen barátja, ha nálunk vannak és szem előtt. Szájrapuszi talán belefér. Jó, hogy nem lassan azt várjátok el, hogy a szülő sarokba álljon a saját gyereke előtt...
2013. aug. 8. 12:29
 4/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok szülő de fiatal vagyok 19 mindjárt 20
2013. aug. 8. 12:30
 5/17 anonim ***** válasza:
46%
Lassan 20? Azért akkor már lehetne egy kis eszed...
2013. aug. 8. 12:32
 6/17 anonim ***** válasza:
ok, értem :) majd 10-15 év múlva gondolkozz el újból ezen a kérdésen
2013. aug. 8. 12:33
 7/17 anonim ***** válasza:
12%
Egy 13-14 éves még KISLÁNY és nem lehet "pasija", nem vagy túl laza, csak fogalmad sincs arról, hogy milyen ha van egy gyermeked, akiért az életed odaadnád, csak semmi rossz ne történjen vele!
2013. aug. 8. 12:34
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
13-14 évesnek miért ne lehessen pasija? Nem a korától függ, hanem az érettségétől. Van, aki már 10 évesen sem kislány, van, aki még 15 évesen is az. Ugyanígy van, aki már 188-19 évesen őszül és van, aki még 40 évesen sem. Nem a kor alapján kell ilyen döntéseket hozni, hanem a gyerek szellemi érettsége alapján. Nem értem, hogy miért féltik ennyire a fiúktól a lányokat. Ha normálisan lett nevelve nem megy bele abba, amibe nem kéne. Ha meg nem, akkor úgyis megteszi. Inkább legyenek kompromisszumok, mint hazudozás. Csókig simán el szabad menni, úgy 15-16 éves korig, aztán tovább. Aggszüzet sem kell csinálni a gyerekből, mert nem lesz önbizalma, nem fogja tudni, hogy hogyan építsen fel egy kapcsolatot, aggódni fog és félni. Persze vannak kivételek de 18 fölött már nagyon nehéz. Így jobb, ha megtanulja folyamatosan, hogy milyen egy párkapcsolat, hogy kell viselkedni stb. Ez olyan, mint a főzés. Azt is fel kell építeni az évek alatt, ahogy öregszünk és tapasztalunk, annál több mindent tudunk csinálni. Hirtelen nem lehetünk jó szakácsok. Tapasztalatra van szükség hozzá.
2013. aug. 8. 14:16
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

"Van, aki már 10 évesen sem kislány"

NEM! Nincs ilyen! Van olyan, hogy valaki értelmileg érettebb a koránál (persze magáról mindegyik ezt hiszi), de testileg nem érett a szexre! Márpedig nekem senki ne mondja, hogy egy 13-14 éves lány csak csókolózik a barátjával még évekig, főleg ha a barátja már 14 felett van!

2013. aug. 8. 14:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem 16 évesen suliidőben 1-2 buli belefér,de kisebbként nem.13-14-15 éves ne akarjon komoly kapcsolatot,puszi kézfogás csók belefér,de többhöz még gyerek nagyon is.Ahhoz képest,hogy 20 vagy elég gyerekesen gondolkozol.Szerintem épphogy túl engedékenyek a mai szülők kevés van aki normálisan neveli szabályozza a gyerekét.
2013. aug. 8. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!