Miért van az, hogy sokan (főleg fiatalon) az anyós vagy a szülők nyakára szülnek gyereket és utána még nekik nem tetszik, ha mindenbe beleszólnak?
Én már nem merek semmit írni,mert állandóan lepontoznak.
Egyet értek az elsővel!
Majdnem 30 voltam, mikor megszületett a fiam, nekem nem dugtak a seggem alá lakást, autót, a férjem családja sem tudott segíteni, ezért anyunál laktunk, oda is született a kicsi, voltak vitáink, mint minden anya és lánya között, de sosem volt arról, szó, h anyu nyakára szültem volna.
Mr a megfogalmazás is sértő, a nagyszülő természetes érzésének az öröm kellene lenni, nem pedig a nyűg....
Ha nem tetszik a helyzet, lehet az utcára küldeni a fiatalokat, az unokáddal együtt...
pedig azért jó az öreg a háznál...
ahogy a mondás tartja!
:-)
Jaj, nem vagyok szülő sem nagyszülő, csupán rokon.
Itt tényleg fiatalokról van szó, ahol a szülők segítségére is szorulnak, mert a saját jövedelmük nem lenne elég jóformán semmire. A szülők segítik is őket anyagilag is és persze "jó" tanácsokkal is, utóbbi már nem igen tetszik nekik.
Sejtettem, hogy valami ismerős vagy rokon van ilyen helyzetben és szeretnéd a Ti igazatokat alátámasztani itt. (csúnyán fogalmazva tovább bizonygatni itt másokkal együtt, hogy rokonék mennyire hülyék)
Bocs, de mi közöd hozzá? Ha anyukának, anyósnak nem tetszik a helyzet, majd ő szól a fiataloknak.
Tizenévesek?
Le kell velük ülni, és beszélgetni, hátha akkor jobb belátásra térnek.
Mondjuk én sem szeretem, ha tanácsokat kapok kéretlenül, majd én tudom, h mit szeretnék csinálni és hogyan. Anyósomnak ez nem is tetszik:)
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!