Miért vannak olyan szülők akik mindenbe bele akarnak szólni?
Figyelt kérdés
A gyerekük zenei stílusába abba hogy túl fiatal nem lehet még barátja...nem nem bulizhat 16-17évesen túl fiatal stb egyszerűen nem értem ezek a szülők kontroll mániás emberek vagy mi?Vagy én vagyok túl laza hogy úgy gondolom hogy pl: például egy 13-14 éves lánynak lehet pasija?2013. aug. 8. 12:25
11/17 anonim válasza:
Nem hal bele senki sem, ha kicsit korábban veszti el a szüzességét. Én is feltudtam nőni sérelmek nélkül. PErsze megvolt a pletyka erről, piszkáltak is érte rendesen, de én képes voltam erre magasról, vastagon tenni. Nem esett senni bántódásom.
12/17 anonim válasza:
Utolsó még a 16 is korai sok lány esetében miért kéne gyerekként szexelni??Bele halni nem is fog,de renegeteg következménye lehet.
13/17 anonim válasza:
Amúgy vicces, hogy aki 20 évesen engedékenyebben gondol és később is az gyerekesnek van megpecsételve. ÁLehet, hogy sokkl jobb gyereket fog nevelni a Kérdező, mint Ti. Van egy barátnőm. 12 éves kora óta járhatott diszkókba, de sose szívott el egy szál cigit, pedig mindenki kínálta vele, lehetett volna pasija, szexelhetett volna, de nem tette. Az anyja megadta rá a lehetőséget, nem tiltotta, de megmondta a dolgok következményeit. Sikeres nő lett belőle.
14/17 anonim válasza:
Szép kis anyja van az ilyennek,nem ezért lett sikeres,egyszerűen szerencséje volt.
15/17 anonim válasza:
Apukámmal is így volt. Rajztanárnőm fiával is. Rengeteg emberrel. Nem ettől függ,hogy sikeres lesz-e valaki. Szóval lehet szigorúan nevelt gyerek is nagyon sikertelen. A párom anyukájával beszélgettem erről pont tegnap, hogy a szigorúan nevelt gyerekek az egyetemen züllenek el. Ez pont az a kor, amikor az engedékenyebben nevelt gyerekek abbahagyják a bulizgatást, mivel kiélték magukat benne, a tanulásra egy erős, jó párkapcsolatra kezdenek koncentrálni.
16/17 anonim válasza:
Nem gyerekként kell bulizni,képzeld én nem bulizgattam 13-16 évesen,nem züllöttem el az egyetemen,stabil párkapcsolatom van 4 éve,menyasszony vagyok pedig 17-18 évesen kezdtem el bulizgatni.
17/17 anonim válasza:
Attól, hogy te korán vesztetted el a szüzességed, én még nem szeretném, ha az én lányom gyerekként megba.zatná magát. Bocsi a csúnya szóért, de éretlen kölykök szexuális kapcsolata nem szeretkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!