Szülők! Mit szólnátok hozzá?
Itt a faluban nem szeretnék vele találkozni, mert itt knrvaként vagyok elkönyvelve, az miatt, hogy kb 1-2 héten keresztül láttak engem fiúkkal.(hozzáteszem, mind rokonok voltak.)Meg nem szeretném ha menne a pletyka.
Egy városban tudnánk találkozni, nekem is és neki is 20 perc busszal. Találkoztam már vele személyesen, mivel új diák a sulinkban.
Én elengednélek. Anno, amikor 15 évesen mentem az első randimra, annyira előttem van, apumnak mondtam, hogy randira megyek, annyit mondott, hogy jól van, vigyázzak magamra, pedig én egy 20 éves sráccal akadtam össze (én is másik városba mentem). Jól esett, hogy nem csinált nagy ügyet belőle, később anyumnak meséltem a randiról, ő sem volt kiakadva, hogy mit akarok egy 5 évvel idősebb sráctól... Bár nem is jöttünk össze, az első barátom végül 17 éves koromban jött.
Szóval én elengednélek.
Nem sokkal vagyok idősebb nálad úgy értékeld a válaszom.
A lánytól függne, mennyire érett és megbízható, mennyire tűnik őszintének.
Ha nincs vele baj akkor elengedném, azzal a feltétellel, hogy nyilvános helyen találkoznak (kávézó,pizzázó,meki...) és a találka után rögtön hazajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!