Szülők (főleg anyák) véleményére lennék kíváncsi! Mit szólnátok hozzá ha a 16 éves lányotok ezt tenné?
Mit szólnátok ahhoz, hogyha a 16 éves lányotok első barátnak egy 19 éves fiút vinne haza? Kiakadnátok? Anyukám nagyon jófej, de írtóra félt, szerintetek mit szólna?
Itt most tényleg anyukák ill. apukák véleményére lennék kíváncsi, vagy olyan lányok tapasztalataira akik hasonlón mentek át! Köszönöm előre is!! :)
szerintem ha rendes a srác akkor nem lesz baj:)
az én anyukám is félt,de amikor egy 22 éves sráccal ismerkedtem akkor se mondott semmit mert rendes volt(mármint a fiú)
16/l
Én 16 évesen 22 évessel jártam, aki azóta a férjem, lassan már 20 éve.
Van egy kislányunk (a többi gyerek fiú lett) és az biztos, hogy neki ezt nem fogjuk engedni, mert én már tudom, hogy ez nem jó. Apja is.
#3: Ha húsz éve házasok vagytok miért nem jó? Megbántad?
Többiek: Köszönöm a válaszokat :)
Én 14 évesen "vittem haza" egy 19 éves srácot:D Anyum annyit mondott, mikor megtudta a korát, hogy ne sokat várjak a kapcsolattól:D
Aztán csak együtt voltunk 3 évig:D
Igaz nem első barátom, de a mostani barátom 18 éves. :) Kicsit megrémisztette őket, de nem akadtak ki. Szerintem sem olyan nagy dolog...
16L
3-as vagyok:
mert túl korai volt. Én is gyerek voltam még (a mai felnőtt fejemmel ezt már tudom) és inkább későbbre halasztani a párkapcsolatot.
Eléggé álmodozó típus voltam és ki voltam éhezve a szeretetre, azért is vágtam bele, viszont fogalmam sem volt arról, hogy mit is vár pontosan egy 22 éves.
Nagyon sok küzdelmünk volt az elmúlt évek alatt és ezek mind nem lettek volna, ha sokkal később kezdünk bele. 16 évesen azt hittem tudom milyen a világ és azt, hogy felnőtt vagyok. De ez nem így volt.
Ezért tudom biztosan, hogy a lányomat nem fogom engedni és ezt már most, 8 évesen is tudja. Beszélgettünk már erről.
Köszönöm a válaszaitokat :)
Utolsó: Hát sajnálom. Igazából tényleg elég elgondolkodtató amit írtál.. Viszont én semmiképp nem mennék hozzá meg semmi, egy barátra vágyom. :) És nem tudom, merem remélni hogy 3 év nem olyan nagy korkülönbség.. Viszont tuti az eszemre fogok hallgatni és hagyni fogom hogy ne legyen ebből semmi.. Nem tudom. :\
Nálunk két év volt a korkülönbség. (Én 16, barátom 18)
Igazából a szüleim külön örültek neki, mert úgy gondolták, hogy érettebb vagyok a velem egykorúaknál, és szellemileg jobban hozzám illő. Megismerték és megszerették, szóval egyáltalán nem volt semmi komplikáció :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!