Kamaszok! Mi volt a legnagyobb hülyeség amit részegen csináltatok?
Hányás és egyszer ájulás is.
Hülyeséget sosem csináltam, mert kontrollálni tudom magam, akármennyit iszok.
na lássuk:
-fával társalogtam
-verekedésbe kerültem egy nálam jópár évvel idősebbel
-lek.rváztam az egyik tanáromat (utcán jött szembe)
-sétáló utca közepén lefeküdtem aludni egyet XD
15F
Én még nem nagyon csináltam nagyon nagy hülyeségeket,bár holt részeg se voltam még:)
De barátokról/nőkről tudok mesélni párat ami most nyáron történt:
-barátnőm bepisilt a röhögéstől,aztén leöntötte mindenkinek a gatyáját vízzel,hogy azthidjék,hogy mindenki bepisilt:'D
-barátom feleségül(!!) ment egy fához és azzal dicsekedett,hogy ő a legeslegjobb nő a világon,mert benne van a pisisexben..xd
-barátom rocksztárrá itta magát és a hosszú telipakolt asztalon végigcsúszott,de úgy,hogy az asztal mellett ültek és minden rájuk eset..már amennyire sikerült neki csúsznia,inkább fókakúszásban ment végig:'D
-jött egy kiscsaj aki 14! éves volt és este arra lettem figyelmes,hogy ott állnak a wc-nél és valaki nem jön ki,odamentem és kiderült a kiscsajszi sírt odabent/bömbölt,hogy neki még nincs meg és,hogy nem szőrös a puncija se..:/:D
-barátom megszexuálta a plüsstigrisemet análisan:oxd, amit másnap neki adtam
-volt,hogy egy fiú betekerte magát wcpapírral és múmiának képzelte magát és egész éjszaka azt játszotta:D
-barátom megpróbálta megbaszni a kan kutyámat,szegény kutyám alig tudtam elvonszolni onnan,mert haverom folyamatosan ment utána:'D
-barátnőm megcsókolt a békát,mert belebeszélték,hogy biztos herceggé fog válni
Úh még biztos sok van,borzasztó,hogy a mai fiatalok miket meg nem csinálnak :D
Amúgy ezek a sztorik mind más emberről szólnak,szóval ez nem 1-2 személy.
Én még nem voltam részeg, max. jóérzésig szoktam inni (havonta 1x-2x). Szerintem az a legundorítóbb mikor egy fiatal lány a hányásában fetreng, mert nem tudja, hogy mennyit ihat...
15/L
Nekem kevés pia is elég ahhoz, hogy behülyüljek részegen :D
Sok hülyeséget csináltam (nagyon nagyokat azért nem), könnyen elengedem magam.
Pl: Át akartam sétálni a Duna (=Balcsi) jegén (nyár közepén).
Azt hittem üldöznek az ufók, nagyon féltem xD
Smároltam egy fával.
Egy patak közepén mászkáltam és ugráltam tiszta sárosan.
Végigsmároltam az egész fiú társaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!