Kamaszok, veletek fordult már elő ilyen?

és jo hogy a barátja vagy és nem érdekel a szexuális preferenciája, ettől ő még ugyanaz az ember, mint régebben
és az is helyes, ha megütik azt megtorolja. nem kell mindent csendben tűrni
Ma is megpróbálták -.-
MEgint kaptak tőle, de legalább megtanulják a kis f***ok, hogy ne játszanak vele!

Hány évesek vagytok ?
amúgy nem, nem fordult még elő velem ilyesmi, de a barátod nagyon jól tette, amit tett. Senkinek nincs joga bántani a másikat, ha meg megteszik, akkor meg ne lepődjenek meg, ha kiborul a bili.

Első: Írtó nagy tisztelet neked, hogy így kiállsz mellette meg hogy nem oltod a szexualitása miatt.
Másodszor: néha mindenkinek eldurran az agya, nyugi nem lesz gond vele. Csak tudnia kell melletted biztonságban van :)
Eddig mindig megvédtem, de most mozdulni sem volt időm, már az illetőt ütötte-rúgta. Már miért oltanám? Egyrészt jogom sincs hozzá, másrészt mindenki más. Ő ilyen tekintetben az. Én pl. már ötödik osztályban gyököt vonni, ő folyékonyan beszélt németül, szóval én egyszeresen, ő kétszeresen különc xDDD
Ő a matekhoz hülye- én segítettem neki, én a hülye némethez- ő okított :D
Így mindkettőnk jegye fel lett tornázva rendesen ^^

Biztos a töke tele volt már azzal hogy csesztetik. Meg is értem. Legalább így békénhagyják majd.
Egyszer én majdnem megfojtottam egy gyereket, mert megverte öcsémet... Épp hogy letudtam állni. Van hogy kihozzák az emberből az állatot. Pláne ha sokáig tűrt már előtte..
De ezt szó szerint értsétek! :D
Elkezdek ordibálni, már arra készülök, hogy nekiugrok, ő meg csak a vállamra rakja a mancsát, és 'Ne csináld!'. És ismét nyugodt vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!