Miért ítélik el a fiatal anyákat, ha adott minden a gyerekvállaláshoz?
A 18 év alatti anyukákra gondolok.
Ha van egy biztos kapcsolat, anyagiak és segítség az iskola befejezéséhez akkor miért ellenzi mindenki?
És természetesen, ha elég érettek hozzá.
Sziasztok! Most olvastam vissza ezt a régi kérdésem. Na jó, csak 10 hónappal ezelőtti. Mit is mondjak? Így visszatekintve tényleg egy kicsit még gyerek voltam, hiszen leálltam veszekedni ismeretlen emberekkel mert nem egy véleményen voltak velem. Nos szóval, velem minden rendben. Egybe van a kis családunk, már kész nagylány a kis angyalom, de rossz is nagyon, hiszen most jött rá, hogy van saját akarata. Na jól van nem mesélek, hisz kit is érdekel :D Csak annyit akartam az egészhez hozzáfűzni, hogy ennél a tini anyukás dolognál az a rosszabb amikor valaki bántja a gyermekét :( és most nem az olyanra gondolok, hogy rácsap a fenekére stb. (nevelőcélzatúan). Arra gondolok aki úgy veri meg a 2 évesnél kisebb gyermekét mintha valami tárgy lenne. Mostanában olyan sok videó tűnik fel pl.amikor a dadus brutálisan megveri a pár hónapos babát.:( Szerintem ez a legelítélendőbb dolog. Egy ártatlan kis gyenge embert megütni. Hoppá, kicsit hosszú lett és talán nem is ide tartozik, de azért leírtam.
Mindenkinek Sok Boldogságot. Babásoknak jó babázást. :)
egy fiatal anyának sokkal több energiája van a gyerekhez és marad is hosszú éveken át, én támogatom, de engem mindenhol lepontoztak ilyenek kapcsán, korábban folyamatosan volt egy kérdező aki erről tett ki provokatív kérdéseket, miért kell huszonévesen szülni, iskola, minden nélkül, meg hasonló, na mindegy.
szóval én a mai tapasztalatommal válaszolva, nem sokkal lesz jobb később sem.
van, hogy a szakmunkásnak van családja, a diplomás, meg 30-40 évesen is egyedül van gyerek nélkül.
az életnek sok összetevője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!