Mi a véleményetek olyan anyukáról aki fiatal, és szinte minden nap sminkel?
En is ilyen vagyok,szinte mindig van rajtam egy alap smink.Alapozot es pirositot csak nagyon ritkan hasznalok,de a szememet mindig kifestem,legkevesebb szempillaspiral akkor is van rajtam,ha egesz nap otthon vagyok.
Szeretek adni a megjelenesemre,de ha ugy adodik irodai oltozetben is beallok labdazni a gyerekekkel:)
29 eves 1 gyerekes anyuka
Nyugodtan. Nekem ez kedvfüggő. Van, hogy használok szemceruzát, spirált néhány napig, pedig különösebben nem megyünk sehová, van, hogy nem használok semmit napokig.
Erősen soha nem sminkeltem, de észrevettem, hogy jobban érzem magam mostanában, ha egy picit kifestem magam.
Én az első terhességem alatt minden nap sminkeltem,még akkor is,ha nem mentem nagyon sehova,mert így éreztem jól magam. Szülés után depis lettem,2 hónapig nem használtam sminket,majd összekaptam magam és újra festegettem magam,mert tetszeni szerettem volna magamnak elsősorban. Most a második babámat várom,itt most tükörbe se szeretek nézni,de ha olyan helyre megyek,akkor dobok fel egy kis sminket,mert kicsivel,de jobb a kedvem,de ez nagyon hangulatfüggő nálam. Olyan,mint az időjárás :)
Szerintem nincs abban semmi,ha valaki sminkeli magát,eleve az ő döntése. Így érzi jól magát,jót tesz az önbizalomnak,nőnek érzi magát még mindig gyerek mellett is :) Attól,hogy valakinek gyereke van,nem kell mindenről lemondania :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!