Kedves hölgyek! Ti mit éreznétek, ha a pasitok, akitől mellesleg terhesek vagytok közölné, hogy nem akar házasodni? Lehet alapozni egy ilyenre? (bőv lent)
És melyik pasi akar 23 évesen apává válni és ezzel búcsút inteni a "laza, bulizós" 20-as éveinek és helyette pelenkázni, büfiztetni, fürdetni, éjszakázni, hányást takarítani? Mert ehhez kell az igazi komolyság, mert ez már visszafordíthatatlanul egy egész életre szól.
Egyébként kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de jól meggondoltátok ti ezt? Nem is az az igazi gond, hogy nagyon fiatalok vagytok, hanem hogy látszólag úgy vágtatok bele a gyerekvállalásba, hogy azt se tudjátok a másikról, hogy vélekedik ilyen fontos kérdésekben.
Egy komoly párkapcsolatban szóba kerül a házasság, gyerek kérdés (még a cselekvés előtt), mert ezek nagyon fontos dolgok, tudni kell a másik hogy vélekedik róla, az nem elég hogy "én azt hittem", "de hát én úgy gondoltam"
Az én párom tudja, hogy házasságpárti vagyok és a "papír" előtt nem áll szándékomban teherbe esni (most tekintsünk el minimális véletlen terhességtől) és szerencsére ő is így gondolkodik. Mi ezt megbeszéltük, mert csak így lehet igazán tervezni a jövőt a másikkal, nem csak úgy élni bele a nagy világba.
Persze ti még nagyon fiatalok vagytok, azonban mivel már jön a baba, illett volna még előtte tisztázni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!