Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar házasodni, gyereket sem?
Klasszikus problémám van, csak annyi a furcsaság benne, hogy én vagyok a férfi.
Párom nem akar se gyereket, se házasságot.
Én sem most akarnék, de azért én így nőttem fel egyrészt, másrészt meg amúgy is azért házasságban szeretnék élni majd, meg gyereket is szeretnék.
Párom nem akar, a házasság nem érdekli, a gyerekeket meg nem szereti, ha játszótér mellet megyünk el, látom rajta az undort a gyerekek iránt, mikor sikítoznak mondjuk meg ilyenek. Meg a szülési fájdalomtól is fél. Hozzá kell tegyem, talán jobb is, hogy nem akar gyereket, mert eléggé türelmetlen és lobbanékony ember, nem is tudom elképzelni, hogy tudna egy gyereket elviselni hosszú távon.
Nagyon szeretem, nem akarom elhagyni, de nekem a majdani terveim között szerepel a házasság és a gyerek. Elhagynátok ezért a párotokat?
Mindketten 27 évesek vagyunk.
Még annyit, hogy néha mond olyat, hogy majd majd esetleg lehet ezekről szó, de tudom, hogy azért mondja, hogy megnyugtasson, meg elég nyilvánvaló onnan is, hogy egyszer teljesen elzárkózik ezektől, máskor meg majd később talán.
A házasságtól nem zárkózik el, de abszolút tojik rá magyarul, hogy megkérem-e. Erőltetni meg nem akarom, csak rossz látni, hogy minden nő, azon görcsöl,mikor veszik már el, ő meg tojik rá magasról.
Öszintén: ez olyan téma amit mindenképpen meg kell beszélni. Úgy látom, hogy te is halogatod a beszélgetést. Érthető, hiszen sorsfordító.
Ülj le vele beszélni és ne fogadd el a "talán majd" kitérő választ.
Ez nem lesz egy tartós, boldog kapcsolat, ha képtelenek vagytok beszélni egymással.
Beszéltünk erről is őszintén, ilyenkor aztán inkább hajlik arra, hogy pár év múlva lehet róla szó. Amivel semmi baj sincs, mivel én sem most akarom.
De tudom, hogy csak azért mondja, hogy ne beszéljünk róla, ha meghall valami gyerek sírást vagy zsivajt, egyből úr istenezik, meg mondja, hogy neki nem lesz gyereke sosem.
Nagyon szeretem, képtelen lennék elhagyni, de nehéz ügy.
Mondjuk fél roma származású, félek egy picit, hogy mennyire látszódna a gyereken esetleg(barátnőmön nem látszódik), meg nem igazán szeretném az ő rokonságát bevonni ebbe. Klasszikus értelemben nincs velük baj, de azért elég harsányak, ilyenek.
Beszéltünk róla, de nehéz ügy.
Mi van, ha csak azért rábólint, hogy megtartson, aztán csak halogatás lesz belőle mindig?
Vagy mi van, ha ezért elhagyom, aztán pár év múlva meg mégis csak akarna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!