Kedves hölgyek! Ti mit éreznétek, ha a pasitok, akitől mellesleg terhesek vagytok közölné, hogy nem akar házasodni? Lehet alapozni egy ilyenre? (bőv lent)
Kedves "5-ös" hozzászóló, köszönöm a kedves szavakat, el is sírtam magam rajta, lehet h tényleg nem érdemes alapoznom rá, de ez majd ki fog derülni ..
6-os válaszoló, félreértetted nem azt akarom h 23 évesen vegyen el.. Ö kijelentette h LEHET .. Én meg nemtudom hogy a lehet re alapozzak-e.. 36 hetes vagyok - a legkisebb gondom is nagyobb annál minthogy azt akarnám hogy mostanában vegyen el.. Hát nem.. Csak így tudva hogy csak lehet, így nemtudom hogy legyek kiegyensulyozott, nyugodt..
Megis mikor akar megkomolyodni ha jon a baba? Szerintem ez eleg nagy dolog....
Gyereknek vallalsz gyereket! Mert valoban nem a papiron mulik az egesz ( mondom hazason) hanem h eleg erettek vagytok- e a gyerekhez?! Lehettek ti hazasok x eve is, a hazassagi papir nem fog az ajtoba allni ha el akar hagyni es ki akar setalni az ajton! Es hiaba vesz el ha a gyerekneveles meg nem fer az eletebe! Ez nem 2 napig tart es utana ha ameguntam keresek mas hobbit!!
Egy kapcsolatot nem a házasságra szokás alapozni! Hanem a bizalomra, megértésre, kitartásra!
Az, hogy nem akar nősülni, nem jelent egyet azzal, hogy csapnivalóan sz-r apa, társ lenne...DE!
A kérdésből és a "pasim" megfogalmazásból inkább az jön le, hogy se te, sem ő nem vagytok erre még elég érettek!
Sajnálom! De kb. fél év múlva majd a következő kérdést fogod feltenni: Mit tegyek? A pasim elhagyott a féléves gyerekkel!
"Így hogy álljak neki vele nevelgetni a gyerekünket???"
a gyerek már elkészült! lassan megszületik, úgyhogy tök mindegy, hogy a pasid mit csinál, a gyereket így is, úgyis fel kell nevelni! Nem nevelgetni, hanem nevelni!!
Te írtad: "én azt hiszem h akarna házasságot majd csak nem velem ezek szerint"
Ebből én is azt szűrtem le, hogy akár ott is hagyna, csak idő kérdése az egész.
Ha biztos vagy a kapcsolatotokban, akkor nem olyan nagy probléma szerintem, hogy nem vagytok összeházasodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!