Szerintetek egészséges hogy 19 éves fiam ilyen életet él?
Korunk betegsége ez. Az emberek a digitális kánaánban elmagányosodnak, az emberi kapcsolatok értéke elsatnyul és ez rossz, de egyedi jelenség.
Én a helyedben nem nyaggatnám, inkább könyveket vennék a témával kapcsolatban, próbálnám rávezetni,hogy pazarolja az életét.
Ez egy nagyon jó könyv, ajánlom neked is,hogy jobban megértsd, mi megy végbe benne, de jó youtube videók is vannak, amik próbálják sulykolni, hogy az élet szép, és élni kell, pozitívnak kell lenni:
A gyerekeknek (és a felnőtteknek is) akkor van szükségük a legtöbb megértésre és szeretetre, amikor éppen nem érdemlik meg. Ne kirakd, hanem keresd meg és oldd meg a problémáját!
Milyen oldalakat látogat? Én először ennek néznék utána. A net kikapcsolása az elég drasztikus dolog, azért azt értelmes dolgokra is lehet használni, még tanuláshoz is. Előbb nézd meg, mit csinál a neten, ha kell, vegyél vissza a sávszélességből, korlátozd az oldalakat, amiket meg tud nézni, és a net kikapcsolás csak a végső fegyver legyen. De inkább azt találd ki, hogy mi érdekli valójában, mi szeretne lennei, mi a problémája, mivel tudnád motiválni a tanulásban és a fejlődésben? Inkább beszélgetés, megértés és együttérzés, kell neki, mint büntetés és korlátozás.
vidd el sztiptiz bárba (nemtudom hogy van e magyarorszagon mert nem oda valosi vagyok)
én biztos örülnék neki
külömben meg te/ti csesztétek el..kiskorában biztos ha volt valami baja akkor a gép elé ültettétek csak nyugodjon le..bocs hogyha ez nem igy van
a másik megoldás meg a pszihológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!