Mi a véleményetek olyan anyukáról aki fiatal, és szinte minden nap sminkel?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha csak a közeli boltba és sétálni mennek el. Vagy ha még semmi programuk nincs, csak otthon vannak a férjjel és gyerekkel és majd később dől el, hogy hova mennek. Nem feltétlen kell erős sminkre gondolni, alapozó/bb krém, pirosító, szemöldök kihúzva, szemsink változó, alkalomtól/kedvtől függ.2014. márc. 17. 10:11
11/19 anonim válasza:
Azt, hogy nagyon helyes :)
Ennyi smink feldobása egy rutinos versenyzőnek nincs két perc.
Én öreg anyuka/kismama vagyok (32) és mégis sokszor sminkelek. Az oka egyszerű: jobban érzem tőle magam. :)
12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a válaszoknak. Én szinte minden nap sminkelem magam, mert imádom és van jó pár sminkcuccom is, rengeteg pirosító, szemhéjpúder paletták... szóval el is kell használnom. Mindig van rá napi 10-15 percem, de ha több is (pl. férjem itthon van és figyel a gyerekre) akkor szívesen eljátszadozok vele tovább is. Mégis kicsit zavar, hogy a kisgyerekes anyuka ismerőseim legtöbbje szinte egyáltalán nem sminkel és emiatt meg én érzem zavarban magam... Sokat gondolkodtam rajta, de arra jutottam, nem kell magam emiatt rosszul éreznem magam, de nekik sem. De azért kíváncsi vagyok a véleményekre, mert azt tapasztalom, hogy az utcán is megnéznek, fiatalosan öltözködöm, sminkelek, hajat vasalok/göndörítek és sokszor zavarba jövök, ha bámulnak.. :(
2014. márc. 17. 12:24
13/19 anonim válasza:
Én is sminkelek minden nap. 32 éves vagyok és 16 éves korom óta sminkelem magam. Miért pont most hagynám abba? Van neki egy olyan oka is,h mióta babát várok sápadtabb vagyok. És egy kis smink pedig csodákra képes :) Én sem viszem túlzásba, de így sokkal jobb a közérzetem. Én nem is éreztem soha,h ezért furcsán néznének. Sőt, mindenki mondja,h milyen jól nézek ki, hogy ki vagyok simulva. Irigylem azokat a nőket, akiknek hibátlan a bőrük, és azért nem sminkelnek, mert nincsenek rászorulva. De azt nem szeretem, amikor egy kismama, vagy anyuka azért nem sminkel,h ezzel kifele is mutassa,h ő bizony mennyire meggyötört, lestrapált - ismerek néhány ilyet. Szerintem egy nő maradjon nő a terhessége alatt is, ezzel semmi gond nincs. Lehet,h sokan túlzásnak tartják, de én púdert még a kórházba is viszek be :) Ha nem fogom tudni használni, akkor sem fogok kétségbe esni, de nekem tényleg annyit javít a hangulatomon,h egy kis sminket a legjobb gyógyírnek tartok :)
14/19 anonim válasza:
Igaz, hogy én nem sminkelek, max spirál, de sosem csináltam, csak nagyon ritkán- alkalmakra. De ettől függetlenül elfogadom azt, hogy más meg sokat sminkel, mert így érzi jól magát- így tetszik magának. Máson nekem is tetszik a smink, csak magamon nem annyira. Szerintem nekem nem áll annyira jól, bár azért spirált én is használok, nem csak hébe-hóba. :)) Szóval semmi bajom sincs ezzel. :)
Csinos, szép kismama, csak így tovább.
15/19 anonim válasza:
Mindennap full sminkben vagyok, de csak ilyenkor készítem el amikor ebéd után lefektetem a kisfiamat.délelőtt smink nélkül megyünk sétálni bevásárolni játszóterezni.akkor is kifestem magam ilyenkor,ha tudom hogy később sem megyünk máshová mint a környéken sétálni.én így érzrm magam jól,hogy ugyanolyan maradtam mint baba előtt.sokan dicsérik a külsőmet,kevesebb az olyan aki emiatt ferde szemmel méreget vagy megjegyzést tesz,de azt eligazítom hogy nincs magára hagyva a kisfiam fél órára amíg festegetem magam.nem érzem magam jól smink nélkül de én sem kötök bele abba aki soha nem festi magát, mindenki úgy néz ki ahogy neki tetszik :)
16/19 anonim válasza:
3 gyerekem van, 38 évesen minden nap felteszek egy pici sminket. Anélkül már borzalmasan néznék ki... A változás csak annyi, hogy csak a szememet húzom ki és max. arcpirosítót teszek fel. Régen még szájfényt is tettem, de annyit puszilgatom a "legújabb" pindúrt, hogy úgyis hamar lekopna... :)
17/19 anonim válasza:
23éves vagyok a kisfiam 5hetes. alap smink mindig van rajtam,de ha megyünk valahová jobban kifestem magam.Ugyanugy öltözöm,mint terhesség elött. Atól,hogy Anya vagyok még nem hagyom el magam.
18/19 anonim válasza:
elírtam: Attól-t akartam írni
19/19 anonim válasza:
Kérdező, csak irigykednek. És ismered biztos a mondást: inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!