Miért ítélik el a fiatal anyákat, ha adott minden a gyerekvállaláshoz?
A 18 év alatti anyukákra gondolok.
Ha van egy biztos kapcsolat, anyagiak és segítség az iskola befejezéséhez akkor miért ellenzi mindenki?
És természetesen, ha elég érettek hozzá.
17 évesen szültem.
10.osztályom van és mivel még most is tanulni fogok mivel halasztottam ezért nem dolgozom.
18 éves vagyok egyébként.
Párom(vagyis férjem) ugyanaz azóta is.
Átlagosan vagyis hát elég jól élünk.
Ha a lányom elég érett lenne hozzá az adott körülményekkel mint ami nekem van akkor támogatnám a döntésében. Az elején valószínűleg nem örülnék mint az én anyám, de az ő döntése lenne.
Ezt most nem bántásból írtam, azt hittem az vagy, ott szokás ilyen korán szülni. Én sem vagyok az.
Csak egy diplomás, gyerektelen 23 éves :( ja férjem sincs, bakker :(
Most ne haragudj, de mégis milyen választ vártál? Én ugyan nem ítéllek el, mert nem vagyok Isten, hogy megtehessem és kicsit képmutató is lenne tőlem. Viszont nagyon gyerek vagy még. Én 20 évesen szültem, "véletlen" baba, már a terhességem eleje óta egyedülálló vagyok. Igen, optimistán és mondhatni boldogan vágtam bele a gyereknevelésbe, mert én is "kiéltem" magam, tanulok mellette. A csecsemőkor sétagalopp volt, így egydül is. De ahogy nő, egyre nehezebb. Most 2 éves a fiam, valószínűleg van valamiféle idegrendszeri problémája, hiperaktív, nagyon nehéz vele. Imádom őt, de egy életre szóló "terhet" vettem magamra vele túl korán. Ha újrakezdhetném előbb mennék egyetemre, utaznék a világban, dolgoznék és végül szülnék egy biztos házasságba.
Az anyagiak most is adottak, van saját lakásom, csak épp kellő élettapasztalatom nincs és az elég fontos a gyerekneveléshez. De szeretem őt, és igyekszem jól csinálni.
Majd kellő idő elteltével te is rájössz ezekre és elfogadod a válaszolók véleményét, nem pedig förcsögve véded az igazadat, ami mégcsak meg sem állja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!