25 éves vagyok a párom 27, 4 éve vagyunk együtt és babát várok. Igazából pár év múlva szerettünk volna csak babát, egyenlőre még az én szüleimnél lakunk, de mivel így alakult úgy döntöttünk megtartjuk, nem lennék képes elvetetni. 12 hetes terhes vagyok, és most mondtuk el párom szüleinek. Hát mit ne mondjak anyóst majdnem fel kellett mosdatni mikor megtudta. Szerinte 25 évesen még szinte én is gyerek vagyok a gyerekvállaláshoz, meg előjött azzal hogy a másik menye már elmúlt 30 mikor az első gyerekét szülte. Rákérdezett hogy nem akarjuk-e inkább elvetetni a babát, miért nem vigyáztunk jobban, stb... Én nem érzem magam annyira fiatalnak ahhoz hogy anya legyek. Ti mennyi idősen vállaltatok babát?
29 vagyok, első babámat várom. Előbb szerettem volna, de most találtam meg a társam. Ha nekem egyik nagymama is ilyet mert volna mondani, tuti azt válaszolom, hogy "rendben, részéről tekintse úgy, hogy elvetettük", és a tájára sem néznék többet. De ez én vagyok. Kicsit nyers a stílusom, ha valaki beleavatkozik az életembe.
Éljetek úgy, ahogy nektek jó, és legyetek boldogok, ez az élet legszebb időszaka!
2013. máj. 21. 15:42
2/19 anonim válasza:
Szia. Én is 25 vagyok és 33 hetes terhes. Terveztük a babát,
és már 8 éve együtt vagyunk a férjemmel. Ő 31 éves.
2013. máj. 21. 15:43
3/19 anonim válasza:
Egyéniség és nagyon helyzet függő. Így igen lehet te túl fiatal vagy hozzá, de az is, hogy nem. Nem feltétlenül életkor függő.
2013. máj. 21. 15:46
4/19 anonim válasza:
Ejnye, miért nem lehet várni 40 éves korodig, mint más normális nők?
2013. máj. 21. 15:47
5/19 anonim válasza:
Nem vagy fiatal. Én fiatalabb vagyok nálad, de 25 évesen, ha úgy alakulna már szülnék, de inkább 26-27 évesen szeretnék.
2013. máj. 21. 15:50
6/19 anonim válasza:
én 20 éves vagyok a párom 23, 6 éve együtt vagyunk. 13 hetes terhes persze fiatal vagyok, de tudom nagyon jól h fel tudom nevelni a kis csöpséget.! Nem egy gyerek nőt fel úgy h én is segítetem/segítem a mai napig.
2013. máj. 21. 15:52
7/19 anonim válasza:
A 26. szülinapomat a lányom születés után 2 héttel töltöttem be! Most 28 leszek mire érkezik a tesó!
Teljesen jó korban vagy, hogy anya légy! Anyósom se örült egyik babának se, de nem is neki szülöm őket, hanem magunknak! :D És gondolom ti is így vagytok ezzel!
2013. máj. 21. 16:03
8/19 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok, párom 27, 6 éve vagyunk együtt és első babánkat várjuk...:) Én nem érzem magam túl fiatalnak...sőt, ha a körülmények meglettek volna, már hamarabb bevállaltam volna...Egyébként senkitől nem kaptam meg, hogy "Jajj nem vagy te még ehhez túl fiatal?" Sőt, a velem egykorú barátnőim közül én leszek az első aki babázik, és most csomóan bepánikoltak, hogy jajj de el vannak késve, milyen öreg anyukák lesznek...:P
2013. máj. 21. 16:13
9/19 anonim válasza:
Nem dehogy pont jó korban vagy én 26 évesen szültem az elsö gyerekemet.
2013. máj. 21. 16:28
10/19 anonim válasza:
Szia!
Én 37 vagyok, és nagyon nehezen lett a baba, első gyerek, sok-sok küzdés után. 25 évesen, ha van kinek szülnöd, és megbízol benne, tudod, h jó apja lesz a gyerekednek, akkor hajrá! Magatoknak szülöd, és időben! Nem a kor a lényeg, 20 évesen és 40 évesen is lehet valaki jó anya, és nevelhet fel tisztességes gyermeket! Ez nem kor kérdése, mindig az adott élethelyzet dönt, és a társ aki melletted van!Utazni,tanulni,szórakozni pénzért küzdeni gyerekkel is lehet, bár nehezebb, de sokaknak sikerül!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!