25 évesen túl fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok a párom 27, 4 éve vagyunk együtt és babát várok. Igazából pár év múlva szerettünk volna csak babát, egyenlőre még az én szüleimnél lakunk, de mivel így alakult úgy döntöttünk megtartjuk, nem lennék képes elvetetni. 12 hetes terhes vagyok, és most mondtuk el párom szüleinek. Hát mit ne mondjak anyóst majdnem fel kellett mosdatni mikor megtudta. Szerinte 25 évesen még szinte én is gyerek vagyok a gyerekvállaláshoz, meg előjött azzal hogy a másik menye már elmúlt 30 mikor az első gyerekét szülte. Rákérdezett hogy nem akarjuk-e inkább elvetetni a babát, miért nem vigyáztunk jobban, stb... Én nem érzem magam annyira fiatalnak ahhoz hogy anya legyek. Ti mennyi idősen vállaltatok babát?2013. máj. 21. 15:40
11/19 anonim válasza:
Önmagában nem a kor számít. Mennyi a félretett pénzetek mennyi a kerestetek, jogosult lennél gyed-re vagy csak gyes-re. Sokkal fontosabb igen a pénz, mivel semmi sincs ingyen, és ha mindent a nagyszülőknek kell fizetni akkor igenis felelőtlenség.
12/19 anonim válasza:
Tudjátok szomorú,hogy idáig fajultunk,hogy egy 25éves nő,aki 7éve nagykorú sokak szemében fiatal a gyermekvállaláshoz. Mert sajnos mostanában így van....
Kérdező,ha úgy érzed,elég volt a buliból és szórakozásból,ha van elég bevételetek és biztos megélhetési forrásotok,hajrá! :)
És 24 évesen leszek anyuka 6 éves kapcsolatban,albérletbe,egész jó havi bevétellel,autóval.
13/19 anonim válasza:
Szia 23 éves vagyok párom 27, 6 éve vagyunk együtt, 10 hetes terhes vagyok a második babámmal (Magyar származásúak vagyunk mind a 2 en) anyagi háttér meg van hozzá, és szerintem a korunk is. Mi kb így terveztük a babákat, több gyermeket nem szeretnénk, ha esetleg úgy hozza majd a sors és az élet lehet hogy pár év múlva ha mind a 2-en úgy gondoljuk akkor bevállalunk még egy babát de a két pici volt a cél :) szerintem nektek sem korai.
14/19 anonim válasza:
Én 26 voltam mikor megszülettek az ikreim. Szerintem ez egy teljesen átlagos kor. A legtöbb anyuka az oviból velem egyidős, szóval ők is 25 körül szültek.
15/19 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok, van házunk, biztos anyagi háttér, férjnél vagyok, van már két gyerekem és tervezzük a harmadikat is. Nem a kor számít!
16/19 anonim válasza:
Nézd meg ezt a linket a "kislány" nem érzi magát túl fiatalnak pedig 9 év van köztetek :) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
18/19 anonim válasza:
Dehogy vagy túl fiatal.Én 24 évesen szültem,első baba.
Párom 30 éves.Saját lakásunk,autónk van,hitelünk nincs.Van munkánk.
Ha megvan a biztos anyagi háttér,akkor nyugodtan jöhet a baba.
19/19 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? És csak én? Most komolyan érdekel,miért? :( semmi olyan nem írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!