Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ítélik el a fiatal...

Miért ítélik el a fiatal anyákat, ha adott minden a gyerekvállaláshoz?

Figyelt kérdés

A 18 év alatti anyukákra gondolok.

Ha van egy biztos kapcsolat, anyagiak és segítség az iskola befejezéséhez akkor miért ellenzi mindenki?

És természetesen, ha elég érettek hozzá.

2014. márc. 27. 15:43
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Persze tanulhat munka amellett is, mert elsősorban neki már a gyereket kellene eltartani nem érettségizni. De sajnos egyszerűbb abbahagyni.
2014. márc. 27. 20:35
 42/57 A kérdező kommentje:
Ezért mondom, hogy rajtam lovagoltok. Hát, ha nem tudtok a kérdésre válaszolni akkor mindegy. Jó vitatkozást.
2014. márc. 27. 20:38
 43/57 anonim ***** válasza:
19%
Kedves kérdező!ne foglalkozz a többi ember véleményével,kár ide ilyesmi kérdést kiírni,úgyis te vagy a h.lye...sokan csak féltékenyek,mert neked hamarabb összejött az élet.ha kitartó vagy,a sulit simán befejezed,sőt tovább is tudsz tanulni,nem lehetetlen gyerek mellett...az meg,h a párod tart el?kit érdekel?jelenleg engem is ő tart el,hisz sokkal többet keres,mint èn.de ketten vállaltuk,vállaltátok a gyereket,ez általában így van.szóval én nem ítéllek el.nektek jó így,a gyereknek is jó,hisz szeretve és nevelve,gondozva van,neki tök mindegy,hány éves vagy.boldog életet kívánok!
2014. márc. 27. 20:48
 44/57 anonim ***** válasza:
65%
összejött az élet = 17 évesen szülés, nincs érettségi, nincs munka, nincs kereset, férje tartja el ???
2014. márc. 27. 20:50
 45/57 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem "rajtad lovagolnak", hanem mindenkin aki tinikorban szül. Persze, lehet, hogy ideig-óráig megy a dolog, van pénz is innen-onnan, de általában rossz vége van az ilyen körülmények között születő házasságnak, és ennek leginkább a kisgyerek issza meg a levét.

Hiába nagy és mindent elsöprő a diákszerelem, még a személyiségetek sem alakult ki rendesen. Egy életreszóló kapcsolatra sem áll készen a jellemetek, nemhogy gyereknevelésre...

2014. márc. 27. 20:57
 46/57 anonim ***** válasza:
0%
43-as vagyok.nyugodtan le lehet pontozni.az én anyukám is 18 évesen szült és teljesen tökéletesen felnevelt!
2014. márc. 28. 08:35
 47/57 anonim ***** válasza:
Ja 30 éve még lehet.
2014. márc. 28. 11:00
 48/57 anonim ***** válasza:
Mi a különbsèg?30 éve vagy most.nem értem,miért fáj egyeseknek,h a FÉRJE eltartja.Gondolom,van köztük egyfajta bizalmi viszony.nem lett pisztoly tartva a fejéhez.ha úgy vesszük,engem is eltartanak,mert a párom 4-5-ször annyit keres,mint én...
2014. márc. 28. 15:01
 49/57 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal nincs baj ha valakit eltart a férje,ugyanis szerintem az teljesen normális amíg otthon babázik,vagy azért mert egyszerűen így jó nekik.A gond azzal van,hogy még nem felnőtt,nincs sok élettapasztalata,se fizikailag sem szellemileg nem elég érett egy 16-18 éves ahhoz,hogy gyereket neveljen.Minden tiszteletem azé a lányé akinek becsúszik és megtartja és tanul és dolgozik is amint tud a baba mellett,de ne legyen már az a normális hogy a tinik gyereket nevelnek,mert úgy érzik nekik már gyerekkel,ez ugyanolyan hogy 38-40 évesen vállalják az első gyereket az meg már túl késő annak még több az egészségügyi kockázata nem beszélve a többiről.
2014. márc. 28. 16:43
 50/57 anonim ***** válasza:

Mi a különbsèg?

Az hogy változott a világ.Ma nem lehet egy fizetésből megélni. És egy tanulatlan anya aki úgyis mindig táppénzen lenne nem kell egyik munkáltatónak sem.

2014. márc. 28. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!