Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azoktól az anyukáktól kérdezné...

Azoktól az anyukáktól kérdeznék, akik sok colat ittak a várandósságuk alatt (? )

Figyelt kérdés
Milyenek a gyermekeitek fogai? Olvastam, hogy már a pocakban tönkreteheti a fogcsirákat. Mennyire valós információ ez?

2014. febr. 18. 18:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Tudom mit takar,egy diéta,a diétával még nincs is baj,hanem azokkal az ételekkel amikre rá van írva hogy Norbi updates,egyed csak ah neked erre van szükséged,és nem mondtam,hogy Timi vagy de mindenhova oda írod hogy 14hkm
2014. febr. 19. 10:36
 32/38 anonim ***** válasza:
Köszi eszem is :) :) Amúgy meg sok 14 hetes kismama van fent az oldalon!!További szép napot!! Ui: 15 hetes vagyok már :)
2014. febr. 19. 10:40
 33/38 anonim ***** válasza:
nos a százalékod és a stílusod alapján biztosan ugyanaz vagy
2014. febr. 19. 16:10
 34/38 anonim ***** válasza:
Hányszor mondjam el hogy a Keresztnevem nem Tímea!!!!DE azt hiszel amit akarsz!!!:D :D (csak jobban tudom mint te,ti!!!!
2014. febr. 19. 17:45
 35/38 anonim ***** válasza:
már vagy 20szor elmondtam,hogy egy szóval sem mondtam,hogy Tímea vagy csak azt hogy láttalak több kérdésnél mert mindig odaírtad a mondandód végére,hogy 14hkm
2014. febr. 19. 17:49
 36/38 anonim ***** válasza:
Ja hát én nem nézem a százalékokat és ezért lövésem sincs hogy ki az aki azt hitte hogy Timi Vagyok de ha nem te bocs!!Amúgy meg nem is értem nem én kezdtem az egészet!! Mért kellett nekem esni senkit nem szidtam csak elmondtam hogy az aszpartám igen is mérgező és hogy a Norbis ételekben száz hogy nincs benne!!Nekem nem lehet véleményem vagy mi??!!! Ja már értem csak az jó amit ti írtok és mondtok!!!!Mindenki más hülye!!!!Értem én semmi gond!!!!!! :D
2014. febr. 19. 18:11
 37/38 anonim ***** válasza:
nem esett neked senki,vitatkoztunk ennyi volt
2014. febr. 19. 18:13
 38/38 anonim ***** válasza:
okés :) azt lehet :)
2014. febr. 19. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!