Teszveszes anyukáktól kérdezhetek?
Figyelt kérdés
Használtok valamilyen kiemelést, hogy jobban menjenek a rucik? Megéri? Köszi a válaszokat!2013. febr. 20. 17:12
1/4 anonim válasza:
2x használtam kiemelést egyszer főoldalit (900ft) Egyszer kategória főoldal (300ft) A főoldalinál elment,hamar jó áron a ruha.
2/4 anonim válasza:
Még nem használtam kiemelést, de mikor teszveszeztem, akkor ment jól, mikor picit áron alul indult a licit, részletes, kedvcsináló termékleírást adtam és jó minőségű, tetszetős képeket tettem fel, amin jól látszik minden. Az 1 Ft-os aukciókkal nekem nem volt szerencsém, rendszeresen befürödtem, abba is hagytam. Mióta lejárt a GYES, már nincs időm eladni, de emlékszem az év eleje eladás szempontjából elég gyatra volt még tavaly is. Téli, őszi ruhát ilyenkor már nem nagyon vesznek, sokan január végén elkezdték a nyári cuccokat árulni, venni. Nem tudom miket hirdetsz, lehet érdemes lenne valamit variálni. Esetleg csomagban árulni, vagy néhány darabos szettekben. Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Az biztos hogy több érdeklődőt vonz, mint kiemelés nélkül. Én egyszer emeltem ki, rengetegen megnéztek de a vegen sajnos senki nem vette meg. Talán az ár nem volt megfelelő vagy a méret. De én is sokszor rakattintok kiemelt cuccokra, es volt mar hogy olyat vettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálkozom valamelyik kiemeléssel, hátha... :)
2013. febr. 21. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!