Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudok semmi infót a most...

Nem tudok semmi infót a most nemrég fogadott orvosomról. Kérdezhetek tőle?

Figyelt kérdés

nem tudok semmit róla,lehet kérdezni pár dolgot?

mellesleg még azt hiszem nem szakorvos,egyszóval semmit nem tudok róla,gond az ha megkérdezek róla pár dolgot???

2012. dec. 7. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért fogadtad meg, ha nem tudsz róla semmit??
2012. dec. 7. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

ö...nos az túlzás hogy nem tudok.,csak nem sok mindent.

szülést ő vezette le szimpi volt ezért szóltam neki telefonon hogy megvoltam vele elégedve és hozzá járnék ha nem gond,pár infót tudok róla csak.szülést mondom ő vezette le, 2 napot töltöttünk együtt,mert annyi időbe telt míg a baba kibújt rám nézett sokszor varratokat ő szedte ki, pont úgy viselkedett mintha az orvosom volna,megvoltam lepve, ezért kikerestem a számát és felhívtam ő mondta hogy fogad természetesen,

olyanokat kérdeznék hogy tényleg nem tudom hogy ő orvos-e vagy még csak rezidens,vagy mi,amit olvastam róla ott még nem szakorvos,.meg hogy van-e magánrendelése vagy csak a kórházba kereshetem-e mindig ha épp ügyel,

elvileg az érdekel hogy rakatni akarok fel spirált,de úgy tudom hogy rezidens nem teheti fel csak szakorvos.

bár ez furi,mert szülést levezethet,de fogamzásgátlót nem helyezhet fel? furi ez nekem.szóval ezért akarok kérdezni tőle

2012. dec. 7. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem így direktben ne kérdezz rá a végzettségeire!Furán venné ki magát, főleg, ha már bejelentetted neki, hogy hozzá járnál. Mondd el, hogy mit szeretnél tőle (spirált), és ebben tudna -e segíteni. Azt persze megkérdezheted, hogy hol keresheted.

Vagy neten nézz utána, hátha van fent róla publikus adat.

Ha mindenképp kérdezni akarsz, az akkori helyzetet felmérve döntsd el, belefér -e. (Én mondjuk akárhányszor voltam nőgyógyásznál, örültem, ha a konkrét problémámmal kapcsolatos kérdéseimet fel tudtam tenni, eszembe se jutott az ő személyes dolgai iránt érdeklődnöm, ha már egyszer "megengedtem", hogy vizsgálgasson.) Az más, ha vmi panaszod van, és azzal kapcsolatban kérdezel, ott úgyis kiderül, mennyire van képben szakmailag vagy továbbirányít máshoz.

2012. dec. 7. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Értem. Hát én a "rangjára" nem kérdeznék rá nála. Valahogy a kórházban kéne kipuhatolni..de nálunk pl a bejáratnál ki van írva az összes orvos névvel fokozattal. Ma már a kórház honlapján is ott kell legyenek ezek az adatok.

A másikat szerintem simán megkérdezheted tőle.

2012. dec. 7. 21:54
 5/6 A kérdező kommentje:

koszi a valaszt,utaneztem a neten, nos az van írva hogy

dr.xy rezidens -na akkor o nem orvos?azt nem is irtam hogy velem egyidős elég fiatalka.,de ez mellekes vegul is.

mellesleg olvastam valahol hogy rezidensnek nem lehet magánrendelese akkor ha kínom van akkor mindig a korhazban kell megkeresnem ot ezek szerint. óh..

2012. dec. 7. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:

jaj en nem ugy ertettem hogy annyira érdekel a maganelete

hogy példaul van -e barátnoje :)

hanem szakmai szempontbol

2012. dec. 7. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!